Au Pairs VIPS met deelnemers Mark Lucas, Glen, Joy en Arunya

BNNVARA brengt vanaf vandaag – zondag 27 november – om 19.40 uur een nieuw seizoen van Au Pairs. Deze keer gaat het om Au Pairs VIPS waarin vier bekende deelnemers aan de slag gaan als au pair in Los Angeles. De deelnemers aan Au Pairs VIPS zijn Mark Lucas Werkhoven, Glen Fontein, Joy Bosz en Arunya Guillot; ontdek in dit artikel alles over dit programma en maak uitgebreider kennis met deze bekende influencers.

Au Pairs VIPS

Mark Lucas Werkhoven (22), Glen Fontein (22), Joy Bosz (19) en Arunya Guillot (20) hebben honderdduizenden volgers op social media. Dagelijks zijn ze bezig met content maken. Maar wat als ze plots in de weer moeten met luiers en snottebellen? In Au Pairs VIPS gaan ze de uitdaging aan. Voor zes weken vertrekken ze naar Los Angeles of te wel de City of Dreams. De influencers gaan aan de slag als au pair. Zijn ze bestand tegen dit hectische leven? Want zorgen voor een kind blijkt toch hele andere koek te zijn dan het entertainen van je volgers.

Au pair in Los Angeles (eerste ervaring)

In de eerste afleveringen maken de au pairs kennis met hun gastgezin. Mark Lucas Werkhoven komt terecht bij een strenggelovige familie met twaalf kinderen. Arunya Guillot ontdekt dat er camera’s in haar kamer hangen als ze binnenkomt bij haar Russische gastgezin. Dit geeft haar geen welkom gevoel en het laat haar meteen twijfelen of ze hier wel wil blijven. Glen Fontein leert staartjes maken bij zijn twee oppasmeisjes en Joy Bosz’ achtjarige oppaskind heeft een waslijst aan regels voor haar opgesteld. Hoe redden de vips zich in de chaos van leven met kleine kinderen? Lukt het hen om een band op te bouwen met hun hostgezin of weten ze niet hoe snel ze weg moeten?

Deelnemers Au Pairs VIPS

Ik weet niet of de namen van de deelnemers aan Au Pairs VIPS jou iets zeggen, maar voor de zekerheid heb ik nog even wat meer informatie over de influencers op een rijtje gezet. De Au Pairs VIPS deelnemers Mark Lucas Werkhoven (22), Glen Fontein (22), Joy Bosz (19) en Arunya Guillot (20) hebben volgens BNNVARA in ieder geval honderdduizenden volgers op social media. 

Mark Lucas Werkhoven

Mark Lucas Werkhoven is een echte TikTok gebruiker van het eerste uur. Hij is er al sinds 2017 actief en heeft daar inmiddels bijna negen miljoen volgers. Hij heeft zelfs zijn eigen kledinglijn. Wat hij zoal deelt? Nou, een combinatie van humor en mooie plaatjes. Van playbacken tot foto’s zonder shirt en romantische foto’s met zijn vriendin.

Glen Fontein

Glen Fontein heeft op TikTok 1,7 miljoen volgers. Op zijn Instagram omschrijft hij zichzelf als artiest en acteur. We zien dan ook dat hij regelmatig in uitgaangsgelegenheden op het podium staat. Daarnaast lees ik op zijn site dat Glen Fontein ook model is.

Joy Bosz

Joy Bosz kennen we dan weer van YouTube als Beautynezz. Ze begon haar YouTube kanaal zes jaar geleden en leefde de droom van ieder tienermeisje. Joy Bosz had zelfs haar eigen lijn met schoolspullen. Ze heeft een tijdje te maken gehad met veel haatcomments, waardoor ze besloot om even te pauze en ze rondde daarbij ook haar opleiding tot Fashion Design af. Inmiddels is ze actief op TikTok en Instagram. Ook haar YouTube kanaal is weer terug in de lucht; ze heeft 562.000 abonnees. Joy Bosz is het nichtje van oud-voetballer en trainer Peter Bosz.

Arunya Guillot

Het leven van Arunya Guillot kun je volgen via verschillende social media kanalen waar ze vele volgers heeft. Zo Arunya Guillot actief op TikTok, Instagram en YouTube. Al heeft ze op dat laatste kanaal nog niet zo heel veel video’s geplaatst. Recent had ze een filmpje met haar ex vriendin met wie ze door de drive ging. We daarnaast een filmpje van negen maanden geleden dat ze viral is gegaan op Pinterest. Ze is als influencer gestart op Instagram. Kortom: ook een dame die je vast al eens voorbij hebt zien komen tijdens het checken van je socials.

Au Pairs kijken

Het seizoen Au Pairs VIPS is te streamen op NPO Plus (in België helaas niet mogelijk om een abonnement af te sluiten). Daarnaast komt iedere keer na uitzending de aflevering beschikbaar op NPO Start. De uitzendingen zijn vanaf zondag 27 november iedere week om 19.40 uur te kijken bij BNNVARA op NPO3. Daarnaast kun je op NPO Start ook eerdere seizoenen van Au Pairs terug kijken. Hieronder lees je in ieder geval alles over die seizoenen van Au Pairs. Wil je vanuit België of een ander land buiten Nederland kijken naar NPO Start, gebruik dan een VPN Verbinding die je op Nederland zet, voordat je naar de website van npostart gaat.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 november 2022 /