Wie van de drie seizoen 5; ook in 2023 weer op tv

Wie van de drie is ook in 2023 weer op tv te kijken. Inmiddels zijn we toe aan Wie van de drie seizoen 5, waarin Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali op jacht gaan de kandidaat met het bijzondere verhaal. Weten ze die te vinden, of laten ze zich beduvelen door de anderen? Iedere zondagavond sinds 5 maart 2023 is Wie van de drie weer om 21.30 uur bij SBS6 te kijken (en een uurtje later op Kijk.nl).

Wie van de drie (2023)

Wie van de drie seizoen 5 is sinds zondag 5 maart 2023 weer op tv. Volgens het bekende concept verzinnen twee van de drie kandidaten de hele boel bij elkaar om de panelleden op een verkeerd spoor te zetten. Wie laat zich meeslepen en verliest zich in het verhaal van de zogenaamde glasblazer, barista of strafrechtadvocaat? Wendy van Dijk* presenteert ook het vijfde seizoen.

Panel Wie van de drie

Wie laat zich niet in de luren leggen en weet het vaakst de échte kandidaat te ontmaskeren? Is het Britt Dekker*, Martien Meiland of Raven van Dorst die er in de vorige seizoenen al een keer met de eindwinst vandoor gingen? Of wordt dit het seizoen van Najib Amhali*, die vol voor de revanche gaat? 

Raven van Dorst

Wist je dat Raven van Dorst nu niet alleen op tv is in deze show? Je kunt ook kijken naar een nieuw seizoen van Nachtdieren. In het vijfde seizoen van de reeks gaat Raven ook naar België.

Martien Meiland

En ook Martien Meiland kun. je weer volop op tv zien. Inmiddels zijn we toe aan Chateau Meiland seizoen 8. Daarnaast verschijnt dit voorjaar ook de biografie over zijn dochter Maxime.

Britt Dekker

Britt Dekker zagen we de afgelopen tijd dan weer bij SBS6 samen met Wendy van Dijk. Het duo presenteerde Ministars. Helaas was het programma geen succes. Dat geldt ook voor die andere talentenjachten die SBS6 daarna lanceerde, namelijk Avastars en De NIX Factor.

Najib Amhali

Najib Amhali is dan weer van alle markten thuis. Je kent ‘m misschien als cabaretier, maar hij is natuurlijk ook acteur. Je zag hem recent nog in Het Feest van Tante Rita, Bon Bini Holland 3 en Meskina.

Wie van de drie 2023 kijken

Je kunt Wie van de drie sinds zondag 5 maart iedere week om 21.30 uur kijken bij SBS6. Een uurtje later komt de aflevering op Kijk.nl. Wist je dat je Kijk.nl ook kunt gebruiken in combinatie met een VPN Verbinding, die je op Nederland zet? Zo kun je ook kijken als je niet in Nederland woont/bent. Op Kijk.nl kun je ook de andere seizoenen van Wie van de drie nog kijken.

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 maart 2023 /