Ministars met Wendy van Dijk, Britt Dekker én deze jury

Ministars is vanaf vanavond – vrijdag 6 januari – om 20.30 uur te kijken bij SBS6. Ministars wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Britt Dekker. Snelle, Miss Montreal en Rolf Sanchez vormen de Ministers-jury en bepalen zo wie van de kids het beste zangtalent is én 25.000 euro wint. Ontdek hier alles over deze nieuwe talentenshow.

Ministars

Een videoduet zingen met Dua Lipa, Beyoncé of Justin Bieber, met Maan, Snelle of Davina Michelle? Daar kun je als onbekend aanstormend talent alleen maar van dromen. In de nieuwe talentenjacht Ministars gaat voor een aantal kids tussen de acht en veertien jaar die droom in vervulling. Zij krijgen de kans om te zingen met hun grootste idool. Wendy van Dijk en Britt Dekker presenteren de show. De Ministers-jury, met Snelle, Miss Montreal en Rolf Sanchez, beoordeelt de optredens en het beste jonge zangtalent kan een spaarrekening winnen van 25.000 euro!

  • Wendy van Dijk zag je recent nog als presentatrice van De Grote Gezondheidsquiz, waar Britt Dekker dan weer aan meedeed.
  • Snelle presenteerde deze zomer op SBS6 I Want Your Song, waarin we Miss Montreal en Rolf Sanchez ook zagen.

Duet met superster

Nog nooit eerder kregen kinderen zo’n unieke kans: een videoduet zingen met een superster. Het zangtalent zingt samen met de videoclip van de superster mee, dit gebeurt zonder dat die artiest in de studio aanwezig is. Ze staan dus niet samen op het podium, maar zijn wel samen in beeld te zien; voor altijd verbonden in een nieuw en onvergetelijk optreden. Wat dat betreft, doet het programma denken aan Onmogelijke Duetten.

Ministars kijken

Ministars is vanaf vanavond – vrijdag 6 januari – om 20.30 uur te kijken op SBS6. Een uurtje later kun je de aflevering ook terug kijken op Kijk.nl. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land naar Kijk.nl kijken. 

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

6 januari 2023 /