Familie seizoen 32 midseizoensfinale: dé cliffhangers

Het huidige 32ste seizoen van Familie stond de afgelopen weken al bol van spannende en dramatische verhaallijnen. Tijd dus voor een extra lange midseizoensfinale van Familie seizoen 32. Nu is de vraag gaan Koen (Sieg De Doncker) en nonkel Raymond (Frans Van der Aa) het overleden? Dat zie je maandag 9 januari in Familie.

Midseizoensfinale Familie seizoen 32

In de midseizoensfinale van Familie stromen verschillende verhalen naar goede gewoonte naar elkaar toe om uit te monden in enkele zenuwslopende cliffhangers. De midseizoensfinale was dit jaar bovendien extra speciaal. De Familie-kijkers kunnen namelijk een subtiele knipoog opmerken naar de bekende film Ocean’s Eleven.

Hoe denk jij dat het verder gaat? Laat het weten op dit bericht in onze Facebook-groep of onder het bericht op Instagram.

Zenuwslopende cliffhangers

In de midseizoensfinale komen verschillende verhalen met zenuwslopende cliffhangers tot een climax. Zo ook het plan van Lars (Kürt Rogiers) om zijn naam te zuiveren, Koen Peyskens (Sieg De Doncker) aan de kant te schuiven en Véronique (Sandrine André) te bevrijden uit zijn klauwen. Met de hulp van Mathias (Peter Bulckaen), Benny (Roel Vanderstukken) en Brigitte (Janine Bischops) brengt hij dat strak voorbereide plan in een stroomversnelling.

Is Koen Peyskens dood?

Niet alles loopt echter zoals verwacht en de stoppen van Koen dreigen helemaal door te slaan als hij argwaan krijgt. Tijdens een heftige confrontatie nam Véronique het heft in eigen handen en sloeg ze Koen voor de ogen van Lars neer. Die bleef roerloos op de grond liggen…

Heb jij het nieuwste Familie-boek met het verhaal van Lars al gelezen? Bestel ‘m hier.

Verhaallijn Quinten (Maxime De Winne)

Naast Lars en co gaat ook Quinten (Maxime De Winne) over tot actie. Hij wordt in de tang gehouden door nonkel Raymond (Frans Van der Aa), die duidelijk niet is wie hij beweert te zijn. Raymond weet wat Quinten in Singapore uitspookte en is uit op geld. Véél geld, dat ze samen bij CoBrew willen stelen. Een brug te ver voor Quinten, die in de aflevering van donderdagavond alles aan Hanne (Margot Hallemans) opbiechtte. Quinten wil paal en perk stellen aan de dreigementen van nonkel Raymond. In de midseizoensfinale broedt hij op een plan en gaat hij over tot actie. Hij tipte de politie over de geplande geldroof bij CoBrew.

Is nonkel Raymond dood?

Tot zijn plan een onverwachte wending nam. Thibaut (Maarten Nulens – die je kent van Gevoel voor Tumor en Beau Séjour seizoen 1), die de voorbije weken het vertrouwen van Hanne (Margot Hallemans) kon winnen, is namelijk niet wie hij leek te zijn en werd ontmaskerd als de zoon van Raymond. Met gevaarlijke gevolgen voor Quintens gezin. Hij besloot het zekere voor het onzekere te nemen en duwde Raymond voor een aankomende auto. Ook hij bleef schijnbaar levenloos op straat liggen…

Cliffhangers midseizoensfinale Familie seizoen 32

Hoe beide cliffhangers aflopen en wat de uiteindelijke tol is van de midseizoensfinale krijgen de kijkers aanstaande maandag 9 januari te zien in Familie. Dan gaat Familie seizoen 32 weer verder en ontdekken we het verloop van de cliffhangers.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

6 januari 2023 /