Jens Dendoncker en Lauren Versnick: hilarische reeks

Jens Dendoncker en Lauren Versnick maken op dit moment echt een hilarische reeks filmpjes op Instagram. Natuurlijk dienen ook de komiek en de actrice zoveel mogelijk in hun kot te blijven door het coronavirus, dus alles hebben ze in eigen huis opgenomen. En toch weten ze keer op keer weer te verrassen met een nieuwe setting.

Jens Dendoncker

Vanaf het eerste filmpje heeft Jens Dendoncker mijn hart gestolen. Tijdens deze ‘moeilijke periode’ kunnen we volgens de komiek allemaal wel een ‘beetje beweging gebruiken. Vandaar dat ik een paar korte instructionele aerobics video’s ga maken. Let’s work out.’ Tja en als je hem dan in zijn te korte Vogue shirtjes instructies ziet geven, dan kun je niet anders dan lachen. Dat moet je zien! Daarom deel ik ‘m onder dit artikel nog eventjes.

Waar je Jens Dendoncker van kunt kennen? Als presentator van het verborgen camera programma Hoe zal ik het zeggen? bijvoorbeeld. Of als vervanger van Niels Destadsbader tijdens de audities van Belgiums Got Talent. En was hij afwisselend met Sven De Ridder teamcaptain in Beste Kijkers. Maar het begon natuurlijk allemaal in de comedywereld, waar hij verschillende prijzen won.

Lauren Versnick

Dat Lauren Versnick een aanstormend talent is, konden we natuurlijk al zien in Studio Tarara. De dochter van journaliste en presentatrice Lynn Wesenbeek en advocaat Geert Versnick werkte eerder als model. Ze heeft daarnaast als producer meegewerkt aan het tweede seizoen van Hoe zal ik het zeggen?

Creatief!

Wat dat betreft, zitten ze dus ook wel met twee creatieven in één huis. En dat zie je! Inmiddels staan er 9 filmpjes online (op 4 april 2020) en voor mij springen er echt een aantal uit, namelijk de Eilandraad, maar zeker ook de afleveringen waarin ze creatief aan de slag gaan met tekenen en boetseren. Wat zijn jouw favorieten?

Dit bericht bekijken op Instagram

AEROBICS part 1 ?

Een bericht gedeeld door Jens Dendoncker (@jensdendoncker) op

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

4 april 2020 /