Oudejaarsconference 2020 van Youp van ’t Hek

Korrel zout is de tiende én tevens laatste oudejaarsconference van Youp van ’t Hek. Dit is een terugblik op 2020. De titel dekt de lading volledig. Ook in het jaar waarin een venijnig en meedogenloos coronavirus de wereld aan alle kanten volledig ontwricht heeft? Ja!!! Deze show wordt om 22.30 uur uitgezonden op NPO 1.

Korrel Zoud – oudejaarsconference 2020 van Youp van ’t Hek

Juist nu is het tijd voor een vrolijke en vooral relativerende conference, die niet alleen het overschot aan zelfbenoemde deskundigen meedogenloos de maat neemt, maar ook een zonnig en opgeruimd licht laat schijnen over een toekomst met iets minder zinloze welvaart. Er mag weer gelachen worden. Sterker nog: er moet weer gelachen worden. Youp van ’t Hek heeft er in zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference enorm veel zin in. Zonder schroom en zonder mondkapje!

Heb jij zijn boek In corontaine ook al gelezen?

Locatie oudejaarsconference Youp van ’t Hek

Toch hangt er ook nog een mysterie rondom de oudejaars conference van Youp van ’t Hek. De cabaretier wilde eigenlijk niet zonder publiek spelen. Tja, en toen werden de theaters door de lockdown ook nog eens gesloten. Over het hoe, waarom en waarvandaan is dus nog veel onduidelijkheid. Dat gaan we volgens Youp gewoon ontdekken op oudejaarsavond. Deze show wordt om 22.30 uur uitgezonden op NPO 1.

Documentaire Youp

Dit is de laatste oudejaarsconference van Youp van ’t Hek. In dat kader kon je eerder al kijken naar de documentaire Youp. waarin bekende collega’s hun herinneringen aan de cabaretier delen.

Geen fan van Youp? Je kunt ook kijken naar de oudejaarsconference van Guido Weijers (RTL4) of van de oudejaarsconference van Kamal Kharmach (Eén).

Foto: Bob Bronshoff

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 december 2020 /