Concert Camille Dhont Lotto Arena kijken op VTM GO

Camille Dhont heeft in het weekend van 4-5-6 november 2022 maar liefst vijf concerten gegeven in de Lotto Arena te Antwerpen. Ze is de jongste solo-artieste ooit die hier op de planken staat én dan dus meteen vijf keer voor een volle zaal optreden. Zo’n concert van Camille Dhont in de Lotto Arena kun je n u volledig kijken op VTM GO.

Camille Dhont op VTM (Go) kijken

Camille Dhont is op dit moment razend populair. VTM speelt daar slim op in met verschillende programma’s, zowel op tv als via VTM GO. Zo kon je de afgelopen tijd al kijken naar de documentaire Ik ben Camille en de VTM-shorties reeks Camille, welkom In Mijn Leven. En dan volgt er over een tijdje ook nog een nieuwe telenovelle met Camille Dhont in de hoofdrol. Al is het nog wel eventjes wachten, want die verschijnt past in 2024 op tv. Maar tot die tijd houden we je via deze Facebook-groep op de hoogte van al het nieuws rondom Camille.

Voor Meer Camille nieuws de aankomende tijd: volg ons op Instagram of schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief.

Concert Camille Dhont op VTM GO

En VTM heeft nog meer goed nieuws: één van de concerten die Camille Dhont in de Lotto Arena gaf, kun je volledig op VTM Go bekijken. Het concert van Camille Dhont kijk je vanaf zaterdag 19 november om 21.05 uur op VTM GO. Heb je het concert gemist of wil je het nogmaals beleven, dan weet je dus wat je straks te doen staat. Vanuit België gaat dat eenvoudig. Wil je vanuit Nederland (of een ander land) kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België zet.

Camille Dhont cadeaus

Nu Sinterklaas weer in het land is, is het natuurlijk ook leuk om Camille Dhont fans toepasselijke cadeaus te kunnen geven. Wat dacht je van het Camille vriendenboekje of het posterboek? Haar cd’s SOS en Vuurwerk (nu afgeprijsd) heb je waarschijnlijk al. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de #LikeMe-boeken. Kortom: er zijn genoeg cadeaus voor Sinterklaas of Kerst te vinden voor fans van Camille Dhont.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 november 2022 /