Q-Pop – met deze (inter)nationale artiesten – kijken bij VTM

VTM zendt op oudejaarsavond Q-Pop uit. Eind november kwamen vele (internationale) artiesten in het Sportpaleis samen om de grootste Q-hits ten gehore te brengen. Tijdens Q-pop op VTM – inclusief aftelmoment naar 00.00 uur – zie je optredens van artiesten als Sam Ryder, Bazart, Kris Kross Amsterdam, Regi, Jaap Reesema, Metejoor, Camille, Tom Grennan, Suzan & Freek en Pommelien Thijs. Q-Pop is te kijken op VTM vanaf 22.50 uur. 

Wist je dat je Jaap Reesema en Metejoor beide gaat zien in Liefde voor muziek 2023.

Q-Pop

Q-Music organiseerde op zaterdag 26 november 2022 in het Antwerpse Sportpaleis de eerste editie van Q-Pop, hét muziekfeest van Qmusic. Op Q-Pop knallen de artiesten uit binnen- en buitenland niet alleen live met hun solonummers, ook verrassende duetten en featurings zullen het Sportpaleis op zijn grondvesten doen daveren. De artiesten worden hierbij begeleid door uitgebreide liveband van Hans Francken (Clouseau, Metejoor, The Voice).

Q-Pop artiesten

Welke artiesten er optredens hebben verzorgd op Q-Pop? Nou dat zijn niet de minste hoor. Bazart, Regi, Metejoor, maar ook Pommelien, Pauline, OLIVIA, Berre en Camille zijn als Vlaamse artiesten van de partij. Zij krijgen op het podium het gezelschap van internationale kleppers Kris Kross Amsterdam, FLEMMING, Jaap Reesema, Suzan & Freek, Songfestivalrevelatie Sam Ryder en wereldster Tom Grennan.

Q-Pop kijken

Je kunt op oudejaarsavond om 22.50 uur naar de registratie van Q-Pop bij VTM kijken. Daarnaast is de show ook te zien op VTM Go. Maar er is meer muziek op VTM met deze dagen. Zo werd eerder al Regi – Zwaartekracht live in Sportpaleis uitgezonden. En op oudejaarsavond om 16.20 en 00.20 uur kun je kijken naar Camille live in de Lotto Arena.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2022 /