NOS Uit het Leven 2022 – ode aan (bekende) overledenen

Herman van der Zandt biedt in NOS uit het Leven voor de dertiende keer een overzicht van bekende en minder bekende mensen, die in het afgelopen jaar zijn overleden. Dit jaaroverzicht is op donderdag 29 december om 21.24 uur op NPO1 en BVN Te kijken

NOS Uit het Leven 2022

In NOS Uit het Leven 2022 biedt Herman van der Zandt een overzicht van mensen die in het afgelopen jaar zijn overleden. Denk dan aan Nederlanders, zoals Hennie Vrienten* , Leontien Ceulemans, Pierre Kartner, Remco Campert en de oudste groenteman van Nederland. Maar ook aan mensen uit andere landen, zoals Jerry Lee Lewis, koningin Elizabeth, Michael Gorbatsjov, Madeleine Albright, Olivia Newton John en de uitvinder van de GIF’jes.

* Hennie Vrienten bedacht voor zijn overlijden het idee voor de documentaire Tot de laatste snik.

NOS Uit het Leven kijken

Dit bijzondere jaaroverzicht is te kijken op donderdag 29 december om 21.25 uur op NPO1 en BVN. Daarnaast kun je de aflevering ook terug kijken op NPO Plus en NPO Start. Je kunt hier zelfs afleveringen terugkijken tot en met 2014. Wil je vanuit het buitenland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding. Als je deze op Nederland zet, kun je via de website van NPO Start de afleveringen gewoon terug kijken.

Vlaamse acteurs in 2022 overleden

Ook op VlaamsKijken hebben we een aantal artikelen geschreven over bekende gezichten, die zijn overleden. Ik schreef over Noureddine Farihi, Arnold Willems en Reinhilde Decleir; drie Vlaamse acteurs die in 2022 zijn overleden. Hieronder kun je eenvoudig doorklikken naar de artikelen. Daar lees je meteen meer over de rollen, die zij hebben gespeeld en andere wetenswaardigheden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 december 2022 /