Studio Guga, Ongehoord van Guga Baúl op tv kijken bij VTM

Studio Guga, Ongehoord van Guga Baúl is vanavond – zondag 18 december – om 21.45 uur op tv kijken bij VTM. Het is een unieke voorstelling, waarbij Guga Baúl – de meester van de stemimitaties in België – artiesten nieuwe nieuwe nummers laat zingen. Ontdek hier meer over de voorstelling Studio Guga, Ongehoord en natuurlijk over de imitator himself.

Studio Guga, Ongehoord

Guga Baúl haalt zijn beste stemimitaties naar boven, maar deze keer zingt hij nieuwe eigen songs. Nummers die zo typerend zijn voor de geïmiteerde artiest dat het lijkt alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Zelfs de geïmiteerde artiesten hebben hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baúl heet. Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer.

Artiesten Studio Guga, Ongehoord

Maar naast Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal horen we nog veel meer artiesten in Studio Guga, Ongehoord. Wat dacht je van Gorki, Stef Bos, Frans Bauer, Kommil Foo, Mama’s Jasje, Guido Belcanto, Willem Vermandere, Boudewijn de Groot, Johan Verminnen, De Kreuners & Rick de Leeuw en Jan Peumans? Wil jij de nummers uit Studio Guga, Ongehoord nogmaals luisteren? Dat kan! Ze zijn namelijk ook op cd en vinyl uitgebracht. Klik op wat je wil en bestel ‘m vervolgens.

Guga Baúl

Guga Baúl leerden we kennen bij Tegen de sterren op, maar inmiddels zagen we hem al in veel meer gedaantes op tegen. Zo ging hij recent nog naakt voor de show Kom op tegen Kanker, alles in de strijd. En vorig jaar deed hij veel mensen verrassen als de IJskoning in The Masked Singer. Maar hij is ook acteur én op zondagavond te zien in Onder Vuur seizoen 2 als Sergant Marquet. Vorig jaar zag je hem in de film Nachtwacht: De dag van de Bloedmaan.

Studio Guga, Ongehoord kijken

Studio Guga, Ongehoord van Guga Baúl is vanavond – zondag 18 december – om 21.45 uur op tv kijken bij VTM en VTM GO. Daar kun je ‘m ook terugkijken. VTM GO in Nederland kijken, doe je zo. Bij VTM zenden ze steeds meer voorstellingen uit, zo kon je eerder bijvoorbeeld kijken naar de musical 40-45 en DNA – De Zaalshow van Lieven Scheire.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 december 2022 /