Familie Gillis: massa is kassa in België kijken op VTM2

Familie Gillis: massa is kassa – waarin we het leven volgen van miljonair Peter Gillis en zijn familie – is weer te kijken in België op VTM2. Iedere dinsdagavond om 20.40 uur wordt er een nieuwe afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa seizoen 3 uitgezonden op VTM2.

Alle seizoenen Familie Gillis: massa is kassa terugkijken

UPDATE 24/8/2023 – Op Kijk.nl kun je in Nederland alle seizoenen terugkijken. Als je in het buitenland woont, dan is dit mogelijk via een VPN Verbinding die je op Nederland zet. Familie Gillis: Massa is Kassa in België kijken, is dus via die optie ook mogelijk. Op VTM Go kun je ook verschillende afleveringen kijken van de afgelopen seizoenen, maar dat wisselt dagelijks. Op donderdag 24 augustus kon je zo nog kijken naar een aantal afleveringen uit seizoen 6 en volledig naar seizoen 7 en seizoen 8.

Familie Gillis: massa is kassa

Familie Gillis: massa is kassa is in Nederland inmiddels al toe aan seizoen 8. In België loopt men een hele tijd achter met het uitzenden van de afleveringen, want daar wordt momenteel dus seizoen 3 uitgezonden. En in die tijd is er veel gebeurd… Het is de laatste tijd namelijk niet alleen koek en ei bij de familie. Ze maken allerlei persoonlijke perikelen mee en dan moeten ze de vakantieparken – die ook niet de beste recensies krijgen – ook nog draaiende zien te houden.

Leestip: de biografie van Peter Gillis.

Seizoen 3 Familie Gillis: massa is kassa

Nieuwsgierig naar waar seizoen 3 van Familie Gillis over gaat? We volgen hierin de familie Gillis in het voorjaar, wanneer de vakantieparken – na de wintersluiting – weer opengaan. Ik schreef er eerder over in: Derde seizoen Massa is kassa met Peter Gillis: “De controlerondjes en inspecties gaan dus onverminderd door, want massa is kassa. Peter Gillis wordt er geregeld foxwild van en zou het liefst alles zelf willen doen. Kortom, er is weer genoeg te doen op de parken. De ondernemer vergeet soms bijna dat hij ook nog bezig is met afvallen…”

Peter Gillis

“De Brabantse Peter Gillis is oprichter en enig eigenaar van De Oostappen Groep Vakantieparken. Hij zwaait momenteel de scepter over tien vakantieparken in Nederland en België. Dat doet hij samen met zijn zonen Ruud, Mark en dochter Inge. En natuurlijk niet te vergeten zijn bijna dertig jaar jongere vriendin Nicol. In de artikelen over seizoen 1 en seizoen 2 ontdek je meer over de bijzondere familie.”

Frank Lammers

Wat wel jammer is, is dat in België de voice-over van Familie Gillis: massa is kassa opnieuw is ingesproken. In Nederland worden de afleveringen namelijk van commentaar voorzien dan door niemand minder dan Frank Lammers. Wil je daar meer over weten, lees dan: Familie Gillis Massa is Kassa seizoen 7: dit is de voice over! Als je alle afleveringen van Massa is kassa wilt bingewatchen kun je wel van zijn stem en commentaar genieten; want dan kijk je naar de orginele afleveringen van SBS6 met de stem van Frank Lammers.

Foto: SBS6 – Wessel de Groot.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 oktober 2022 /