Seizoen 8 Familie Gillis: Massa is kassa gewoon op tv te kijken

Seizoen 8 Familie Gillis: Massa is kassa is gewoon op tv te kijken. Eigenlijk bijzonder, want het Openbaar Ministerie verdenkt hem van de mishandeling van zijn vriendin. En dan heeft hij ook nog een dwangsom van de gemeente Peel en Maas op zijn bord liggen… Moet je zo iemand nog wel een podium geven op tv?

Wat vinden jullie? Laat het weten via onze social media.

Seizoen 8 Familie Gillis: Massa is kassa

Bij SBS6 vonden ze het in ieder geval geen probleem en zenden ze Seizoen 8 van Familie Gillis: Massa is kassa gewoon uit. Frank Lammers is zoals vanouds de voice-over en we zien de familie en hun medewerkers open rond de parken van de Oostappen Groep. Het hoogseizoen komt er tenslotte aan… Dat betekent dat er ook – buiten Peter Gillis en Nicol Kremers – veel te bekijken is, want de familie inmiddels kennende, verloopt de opstart weer hobbelig.

Heb jij het boek Peter Gillis: Massa is Kassa ook al gelezen?

Hoogseizoen bij Oostappen Groep

We zien in aflevering 1 van Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 8 dat Peter zijn werknemers bijeenroept. Hij wil de boel op scherp te zetten voor het hoogseizoen. Zoon Mark ontdekt tot zijn schrik dat nog niet alle huurtenten zijn opgebouwd en daar is zijn vader niet blij mee. Ruud schiet op park Prinsenmeer de animatie te hulp, terwijl Nicol en Peter samen genieten van een overnachting in een van de nieuwe pipowagens.

Personeelstekort

In de horeca kampt Samir met een personeelstekort, zo zien we in aflevering 2 van seizoen 8. Peter schiet te hulp met een creatief idee voor extra handjes. Mark en Ruud proberen samen een tent op te zetten. Dat blijkt echter moeilijker dan gedacht. Het hoofdkantoor barst uit zijn voegen door Peters verzameling motoren en gokkasten. Ook daar heeft hij een toekomstige oplossing voor in gedachten.

Seizoen 8 Familie Gillis: Massa is kassa kijken

Wil je seizoen 8 van Familie Gillis: Massa is kassa kijken, dan kan dit iedere dinsdagavond om 20.30 uur op SBS6. Om 21.36 uur kun je de aflevering dan op Kijk.nl. zien. Vanuit Nederland opent-ie het filmpje meteen. Als je buiten Nederland verblijft, is dit mogelijk als je gebruik maakt van een VPN Verbinding (die je op Nederland kan zetten). Alle eerdere seizoenen van deze realityreeks zijn nog steeds terug te kijke via Kijk.nl. Ook wij schreven over die seizoenen; hier het complete overzicht van de artikelen.

Foto: SBS6 / Friso Keuris

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

13 september 2022 /