Telenovelle Lisa: overleeft Jonas crash na race tegen Lisa en Vic?

Telenovelle Lisa seizoen 4 is afgelopen maandag weer van start gegaan… Ja, de makers hadden aangegeven dat dit vierde seizoen van Lisa vol zou zitten met verrassende plotwendingen en meeslepende intriges. Maar moet het meteen zo extreem met een crash, waarbij je je afvraagt of Lars en Jonas hier heelhuids uitkomen? Overleeft Jonas dit wel?

Lisa seizoen 4

Waar de fans van Lisa lang van droomden, is eindelijk gebeurd: Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas (Oscar Willems) gaven elkaar het jawoord tijdens een spetterend huwelijksfeest. “Maar leven ze nog lang en gelukkig? In een spannend nieuw seizoen van de telenovelle zet een dramatische gebeurtenis het leven van de personages in ieder geval flink op zijn kop…”, zo schreven we al bij de aankondiging van Lisa seizoen 4.

Crash Jonas en Lars

In de vierde aflevering van Lisa seizoen 4 racen Lars (Thomas Van Caeneghem) en Jonas (Oscar Willems) tegen Lisa (Tinne Oltmans) en Vic (Briek Lesage) op het circuit van Zolder. De rivaliteit loopt uit de hand met een vreselijke crash tot gevolg. Komen Lars en Jonas hier heelhuids uit…? Is deze race de dramatische gebeurtenis waar men naar refereert bij de omschrijving van Lisa seizoen 4? De eerste foto’s zien er echt heel heftig uit…

Overleeft Jonas dit wel? Wat denken jullie; deel je gevoel in onze Lisa Facebook-groep of op Instagram onder de Lisa-foto’s.

Nieuwe personages

Daarnaast kunnen we ook al verklappen dat er de nodige nieuwe personages aan komen. Er komen de aankomende dagen twee nieuwe mannelijke personages bij in telenovelle Lisa. De acteurs die deze rollen voor hun rekening gaan nemen, zijn niet de minste… De eerste zetten we morgen uitgebreid in het zonnetje; over de tweede acteur lees je maandag meer. Wil je het niet missen, volg ons dan op social media (link hieronder). Of kom bij de hierboven genoemde Lisa-groep, waar we al met bijna tienduizend fans samen zijn.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 september 2022 /