Gert Verhulst presentator De Tafel van Vier; te kijken op Play4

Gert Verhulst is de presentator van de nieuwe talkshow van Play4: De Tafel van Vier. Iedere maandag tot en met donderdag kun je om 20.00 uur kijken naar deze show. Vier gasten praten samen met Gert Verhulst over de actualiteit.

De Tafel van Vier

Van de drugsoorlog in Antwerpen, over sproeischaamte of het extreemrechtse muziekfestival Frontnacht tot de transfer van Dries Mertens naar het Turkse Galatasaray en de uithaal van Liliane Saint-Pierre op de opening van de Antwerp Pride. Stuk voor stuk zijn het brede onderwerpen waar de Vlaming mee zit en waar antwoorden niet altijd voor de hand liggend zijn. En net die onderwerpen die leven in Vlaanderen, die mensen raken en waar mensen van wakker liggen, worden in deze talkshow besproken. Deze onderwerpen met betrokken gasten krijgen hun plaats aan De Tafel van Vier. Dit is de nieuwe dagelijkse live actuashow in de vooravond van Play4 met presentator Gert Verhulst. 

Gert Verhulst

Host Gert Verhulst nodigt van maandag tot donderdag vier tafelgasten uit. Deze gasten nemen vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp mee naar de studio aan de Vlaamse Kaai in Antwerpen. Daar wordt de Zuiderkroon toepasselijk omgedoopt tot De Tafel van Vier-uitvalsbasis: Play Zuid. Scherpzinnig als hij is stelt Gert Verhulst de vragen die anderen vaak net niet durven stellen, maar wel hun weg vinden naar de ontbijttafel, sociale media of de werkvloer. Ondertussen polst hij naar de verschillende meningen achter de feiten, zonder zelf een blad voor de mond te nemen. In De Tafel van Vier wisselen een rist gasten elkaar af, telkens geflankeerd door drie extra gasten met expertise, inzichten, meningen, frustraties, humor, karakter, talent en zoveel meer.

Gert Verhulst zonder James Cooke

Het gaat vermoedelijk wel eventjes wennen zijn als we Gert Verhulst zo aan De Tafel van Vier zien zitten. De afgelopen jaren zagen we hem toch vooral met James Cooke aan zijn zijde (zoals in De Cooke & Verhulst Show). Of geflankeerd door zijn familie in De Verhulstjes. Benieuwd of Gert Verhulst ook de presentator is voor een programma, zoals De Tafel van Vier. Als ik over het format lees, moet ik toch denken aan de Nederlandse talkshows, zoals De Wereld Draait Door, Jinek of bijvoorbeeld Humberto. Zelf heb ik veel bewondering voor wat Gert Verhulst allemaal heeft neergezet. Maar een rol als talkshow host is natuurlijk niet de minste…

De Tafel van Vier kijken

Kun je om 20.00 uur nog niet naar De Tafel van Vier op Play4 kijken? Bijvoorbeeld, omdat je dan liever naar Familie of Thuis kijkt? Geen probleem! Natuurlijk is De Tafel van Vier ook terug te kijken; dit kan aan het eind van de avond zo rond de klok van elf uur, half twaalf op Play4. Check daarvoor je tv-gids, want het tijdstip wisselt dagelijks. Of ga naar GoPlay. Via die weg is het zelfs voor Nederlandse kijkers mogelijk om de Vlaamse actualiteit te volgen. Geeft-ie aan dat je in België moet wonen om te kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet.

Foto: Play4.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 september 2022 /