Costa Belgica: seizoen 2 met deze makelaars als deelnemers

Costa Belgica seizoen 2 is vanaf vanavond – maandag 22 augustus – om 21.40 uur te kijken bij VTM2. In totaal volgen we tien Belgische makelaars in Spanje. In dit artikel maak je kennis met de deelnemers aan Costa Belgica seizoen 2. We weten in ieder geval dat we makelaar Matti Swinnen van Global Spain weer terug zien, maar maken ook kennis met Veerle Delporte van Exceptional Marbella, Ralph Beuselinck van Drumelia Real Estate en met Arjen Spittael van Lucas Fox.

Costa Belgica seizoen 2

De makelaars van Costa Belgica zijn terug en doen de kijker meer dan ooit wegdromen van Spaanse vastgoedparels. Tien Vlaamse makelaars in Spanje worden gevolgd voor Costa Belgica seizoen 2. In iedere aflevering gaat een makelaar samen met een Vlaamse klant op zoek naar diens ultieme droomwoning in de Costa Belgica, de kuststrook van de Costa Blanca tot de Costa del Sol. Alsof dat niet genoeg is, brengen de makelaars de fantasie van de kijker nóg harder op hol door een unieke inkijk te geven in ‘s werelds meest luxueuze en exclusieve miljoenenvilla’s onder de Spaanse zon.

Romy Biscop en Niels Lagrange in Costa Belgica

We zien in de afleveringen van Bosta Belgica niet alleen Belgische makelaars in Spanje, maar ook bekende gezichten. In aflevering 3 spotten we Romy Biscop en Niels Lagrange, die we kennen uit The Sky is the Limit. Deze rasechte ondernemers zien de Costa Belgica als dé ideale locatie om in vastgoed te investeren. Ze dromen van een ‘hennig’ appartementmet twee slaapkamers, twee badkamers en dichtbij het strand. “Om er te ontspannen, lekker te eten en drinken en er uiteindelijk zelf nog iets uit te halen”, klinkt het bij het koppel dat we kennen uit The Sky is The Limit. Het budget van Niels Lagrange en Romy Biscop is 300.000 euro. Slaagt makelaar Frederic erin hun droom te verwezenlijken?

Het is trouwens niet de eerste keer dat Niels Lagrange en Romy Biscop een woning via tv zoeken. We zagen ze ook in Huizenjagers.

Costa Belgica makelaars (seizoen 2)

In de eerste aflevering, op maandag 22 augustus om 21u40 bij VTM 2 te kijken (na Special Forces VIPS), gaat oude bekende Matti Swinnen op zoek naar een Spaanse Casa voor een jong gezin dat definitief naar Spanje wil verhuizen. Nieuwe gezichten Veerle Delporte (Exceptional Marbella) en Ralph Beuselinck (Drumelia Real Estate) geven dan weer een exclusieve blik achter de schermen van enkele oogverblindende miljoenenvilla’s in Marbella. Terwijl Ralph een villa van maar liefst 17,8 miljoen euro in the picture zet, bezoekt Veerle een klant die een luxueus ontspanningsoord aan het bouwen is.

Ideaal programma voor de liefhebbers Ik Vertrek en Bye Bye Belgium. De naar Spanje geëmigreerde Vlamingen genieten volop van la vida loca, maar de makelaars die we op VTM zien bewegen ook hemel en aarde om Vlaamse en internationale klanten aan hun droomplek onder de Spaanse zon te helpen.

Belgische makelaars in Spanje (VTM)

Nu ben je natuurlijk – net als ons – nieuwsgierig naar welke Belgische makelaars in Spanje op VTM te zien zullen zijn, maar helaas hebben we op dit moment alleen nog maar de namen van Matti Swinnen, Veerle Delporte en Ralph Beuselinck. In aflevering twee van Costa Belgica zien we makelaar Arjen Spittael. Of we alle Costa Belgica deelnemers van seizoen 1 terug gaan zien, is nog de vraag. Hieronder stellen we in ieder geval alle Belgische makelaars in Spanje / de Costa Belgica-deelnemers aan je voor.

Costa Belgica deelnemers

Nieuwsgierig naar de Costa Belgica deelnemers van vorig jaar. Dat waren naast Matti Swinnen van Global Spain in Torrevieja, ook Steve Belis en Inge Van der Spiegel van Lavanda Real Estate in Los Alcazares. Maar denk ook aan Katleen Baeten en Johan Cocquit van Inmo Cobat in Calpe. En aan Sabine Verbeeke en Danny Hoes van Sunny Home Spain in La Nucia. Verder zagen we Annick en Frank Huybrechts van Immo Huybrehts in Calpe. Kortom: als we deze keer tien Belgische makelaars in Spanje volgen op VTM, dan is de kans er zeker bij dat we deze Costa Belgica deelnemers uit het eerste seizoen ook weer terug gaan zien. We houden je op de hoogte via onze social media. Hieronder stellen we eerst de Belgische makelaars uit de eerste aflevering van Costa Belgica op VTM2 aan je voor.

Wil je ook naar Spanje emigreren? Hier lees je er meer over.

Veerle Delporte, Exceptional Marbella

Voor een ‘rich & famous’-villa op maat, ben je bij Veerle Delporte van Exceptional Marbelle aan het juiste adres. De Antwerpse noemt zichzelf dé personal shopper voor luxe-eigendommen in Marbella. Vaak vliegt ze eerst naar België om haar klanten te ontmoeten, om zo de droomwoning te vinden die perfect bij hen past. De naam Exceptional Marbella heeft haar bedrijf dan ook niet gestolen. Geen idee is te gek: wilt de klant een grote infinity pool, golfbaan, cinema of zeven slaapkamers? Dan zoekt Veerle Delporte tot ze vindt. Daarvoor tasten haar klanten diep in hun buidel, want de bedragen van de villa’s kunnen oplopen tot 6 miljoen. 

Ralph Beuselinck, Drumelia Real Estate

De 23-jarige Ralph Beuselinck uit Brugge heeft pas zijn stage bij vastgoedkantoor Drumelia Real Estate achter de rug en wist er meteen een job als vastgoedmakelaar te veroveren. Zijn volhardende en ambitieuze aanpak vielen in de smaak bij het vastgoedkantoor: “Ralph could be the next big thing”, aldus de trotse eigenaar van Drumelia. Ralph Beuselinck voelt zich dan ook volledig thuis in de vastgoedwereld waar grote getallen dagelijkse kost zijn. “Als je het vergelijkt met de voetbalwereld zitten wij op Champions League niveau, wij verkopen om en bij het meest luxueuze vastgoed ter wereld”, aldus makelaar Ralph Beuselinck.

Matti Swinnen Global Spain

In het eerste seizoen van Costa Belgica maakte de kijker kennis met de charmante sterverkoper Matti Swinnen van Global Spain in Torrevieja. Hij is afkomstig uit Sint-Katelijne-Waver en was in een vorig leven model. Intussen werden Matti en zijn vriendin Charley Louise trotse ouders van hun zoontje Marley Monaco. Ondanks deze gezinsuitbreiding werkt Matti Swinnen nog steeds 24/7 en zet hij als makelaar met Global Spain alles op alles om dé perfecte woning voor zijn klanten te vinden. 

Arjen Spittael

We maken in de tweede aflevering van Costa Belgica seizoen 2 kennis met Arjen Spittael. Deze makelaar zagen we eerder op tv, namelijk in Waar voor je Geld. Deze ondernemer in hart en nieren voor wie the sky the limit is, zei zijn job als makelaar in België vaarwel. Hij koos voor the glamour van Marbella. Ondertussen verkoopt hij met zijn bedrijf Lucas Fox villa’s die wel tien keer zo duur zijn als de huizen die hij in België verkocht.

In de vierde aflevering zien we dat makelaar Arjen Spittael wel een heel bijzonder huis heeft gevonden. Voor zijn nieuwe listings heeft hij afgesproken met de architect van een wel héél bijzonder pand: een exclusieve luxevilla die 360° rond zijn eigen as kan draaien. Via een app op de smartphone kan de toekomstige eigenaar bepalen in welke richting het huis ronddraait. “Alles is cilindervormig gebouwd, zelfs in de kleinste details zie je rondingen terugkomen”, aldus Arjen Spittael. 

Frederic Van der Mersch – Costa Blanca Woningen

We maken in de derde aflevering van Costa Belgica kennis met makelaar Frederic Van der Mersch van Costa Blanca woningen. Dit bedrijf is gevestigd in San Miguel de Salinas; in het zuiden van de Costa Blanca in de provincie Alicante. Het bedrijf van Frederic Van der Mersch werkt samen met tal van makelaars en bouwheren over héél de Costa Blanca en Costa Calida – dus van Valencia tot Almeria. Ook buiten de regio, zoals op Tenerife, Ibiza, Mallorca, Barcelona en de Costa del Sol zijn ze actief. Ik lees op de site van deze Vlaamse makelaar dat ze klanten – na een uitgebreide kennismaking en verfijnde selectie – mee nemen op een driedaagse inspectiereis naar de Costa Blanca om verschillende panden te bezoeken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 augustus 2022 /