Deelnemers seizoen 8 Ex on the Beach: Double Dutch (EOTB 2022)

Ex On the Beach: Double Dutch is weer van start! Wil je alles weten over de deelnemers aan EOTB 2022, lees dan snel verder. We stellen de eerste acht singles uit Nederland én Vlaanderen aan je voor. Het blijft natuurlijk nooit bij ‘de 8 originals’, dus als er in Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 8 nog spraakmakende deelnemers voorbij komen, dan voegen we die natuurlijk toe. Je kunt EOTB 2022 kijken op zondagavond bij MTV (Nederland en België) en op dinsdagavond op Videoland.

Deelnemers Ex on the Beach 2022

De eerste acht deelnemers aan Ex on the Beach 2022 (seizoen 8) zijn Jennifer, Joao, Joyce, Luca, Lynn, Nick, Stevie en Tcheutche. Jennifer, Joyce en Tcheutche zijn de drie Vlaamse deelnemers aan EOTB 2022. Wil je meer weten, lees dan snel verder, want al deze deelnemers hebben zo hun reden om mee te doen aan Ex On The Beach Double Dutch seizoen 8.

Lynn Raymakers

Onder de deelnemers van Ex on the Beach seizoen 8 ook al een bekende dame, namelijk Lynn Raymakers. Zij is de ex van Mark Gillis (inderdaad de zoon van Peter Gillis en bekend uit Massa is Kassa). Deze 22-jarige Brabantse is een echt feestbeest. Verliefd wordt ze niet snel, tenzij er een druppel alcohol in zit, want dan kijkt ze door een roze bril. Of zoals ze zelf zegt: “Als ik drink sta ik oprecht niet voor mezelf in. Ik zeg ook altijd dat ik rustig aan doe, maar uiteindelijk heb ik mezelf weer misdragen, een grote mond gehad, mezelf voor lul gezet en word ik de dag erna ergens wakker en weet ik niet meer wat ik heb gedaan.” Lynn Raymakers heeft nog nooit een echte vaste vriend gehad; wel veel scharrels en friends with benefits. Naast feestjes en festivals heeft de Brabantse Barbie ook een sportieve kant, zo vindt ze het leuk om te fitnessen en te kickboksen.

Jennifer

De 24-jarige Vlaamse Jennifer kickt naar eigen zeggen op roddels en geruchten. “Ja, drama gewoon.” Deze look-a-like van Cardi B wordt door MTV omschreven als een echte reality-ster in spé. Jennifer studeert communicatie en gaat in het weekend helemaal los. Ze vindt het moeilijk om te communiceren over emoties. De goofy dramaqueen van dit seizoen staat open voor alles en is dan ook super sociaal en spontaan. Zal Jennifer Ex On The Beach verlaten met de liefde van haar leven, of staat de liefde voor drama haar in de weg?

JOAO

De 25-jarige Joao is vol Braziliaans. “Ik heb temperament and I love it”, aldus Joao, die Spaans en Portugees spreekt en inmiddels een aantal jaar in Nederland woont. Hij is volgens MTV een echte latino; direct, eerlijk en een beetje gestoord. Monogamie is een lastig woord in alle talen voor Joao. Aan zijn gevoeligheid ligt het niet, hij is niet bang om te huilen bij een film of om liefde te tonen aan zijn vriendin, toch begint hij na een tijdje altijd te twijfelen of het nou echt is wat hij wilt. Hij beschrijft zichzelf als een primeur voor Ex on the Beach, de eerste Braziliaan on de deelnemers.

Joyce

De 25-jarige Joyce uit Antwerpen is wimperstyliste en staat onder de tatoeages. Haar vrienden omschrijven haar als een lief en sociaal iemand die je er graag bij wil hebben en altijd paraat voor je staat. Aan aandacht van mannen heeft deze schoonheid geen gebrek, haar Instagram DM’s staan vol met berichten. Zelf is ze niet uit op drama, toch hangt het altijd om haar heen. “Ik ben vrijgevochten, ik ga en sta waar ik wil zonder toestemming te vragen”, aldus Joyce.

Luca

De 23-jarige Luca uit Twente is een echte playboy. Deze deelnemer komt naar Ex on the Beach voor de lust, waarbij MTV al aangeeft dat hij zeker niet kieskeurig is… Hij komt niet naar EOTB om vrienden te maken, maar om zoveel mogelijk meisjes zijn bed in te krijgen. Of zoals hij zelf omschrijft: “Soms geef ik een vrouw het gevoel dat ik haar leuk vind, maar als ik eenmaal mijn ding heb gekregen dan is het vaak ajuparaplu.” Als hij dan toch een voorkeur zou moeten geven dan zou hij toch gaan voor een blonde getatoeëerde vrouw met zoveel mogelijk plastic en een tikkeltje arrogant. Hoe graag zijn moeder het ook zou willen, Luca ziet zichzelf niet snel verliefd worden.

Nick

De 21-jarige Nick wordt door MTV omschreven als een echte casanova, die niet bang is om harten te breken. Aan aandacht van het vrouwelijk schoon heeft hij dan ook zeker geen gebrek, vaak praat hij er met wel tien tegelijk. Toch vindt hij het geen moeite om vrouwen af te wijzen als hij geen interesse in ze heeft. Hij houdt niet van luie mensen, naast sporten en werken gaat hij graag naar feestjes en op vakantie. Tijdens zijn zomers in Cherso heeft hij zijn praatjes in praktijk kunnen brengen. Of zoals hij zelf zegt: “Het is nooit ongemakkelijk met mij, elk praatje verloopt soepel en levert vaak meer op.” Nick is ondernemer in de cryptowereld.

Stevie

De 25-jarige Stevie komt uit het Limburgse Heerlen. MTV omschrijft haar als ‘de sfeermaker’ onder de deelnemers aan Ex On The Beach seizoen 8. Stevie is sociaal, een feestbeest, losbandig, positief, lacht altijd en boven alles boeit het haar niet wat anderen van haar denken. Ze vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en wilt ook dat iedereen zich gewaardeerd voelt, voor ongemakkelijke stiltes is er geen plek bij Stevie. Verliefd zal ze niet worden, maar seksuele avonturen zegt ze geen nee tegen. Zal Stevie het lukken om haar ABC lijstje te voltooien… Wat dat is vertelt ze zelf: “Ik ben bezig met mijn ABC lijstje, dat houdt dus in dat ik het hele alfabet wil afwerken met seks en zoenen. Zoenen ben ik al zover. Ik hoop dat Ex on the Beach mij erbij kan helpen om het lijstje af te werken.”

Tcheutche

De 23-jarige Tcheutche is volgens MTV vlogger… Nu moet ik toegeven dat ik ‘m echt niet kende hiervoor. Tcheutche heeft Congolese roots en vindt het hebben van een fitte lifestyle belangrijk. Toch wil hij zichzelf niet omschrijven als fitboy. Net zoals hij – als liefhebber van vrouwen – het label player niet wil krijgen. “Ik ben een hartenbreker maar ik wil het niet. Soms heb je geen keuze.” Tcheutche staat zeker open voor een relatie, voor hem is er niks beters dan samen in bed liggen en knuffelen, hij komt dan ook zeker niet alleen voor de lust maar zal een warm avontuur in bed zeker niet uitsluiten.

Ex On The Beach Double Dutch seizoen 8 kijken

Ex On the Beach Double Dutch is sinds zondag 12 juni iedere zondag om 22.00 uur te kijken bij MTV Nederland en MTV België. Daarnaast komt de nieuwste aflevering iedere dinsdag om 22.00 uur online op Videoland. Streamz is in België ook een plek waar je diverse seizoenen van EOTB kunt kijken uit binnen- en buitenland. Alleen staan van Ex On The Beach: Double Dutch allen seizoen 5 en 6 online. Of seizoen 7 nog volgt, durf ik niet te zeggen.

Foto: MTV

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 juni 2022 /