Ferry Doedens over OnlyFans in Socials, Seks en Centen (VTM2)

Ferry Doedens duikt in OnlyFans voor het tv-programma Socials, Seks en Centen dat vanaf vrijdag 29 juli om 22.35 uur te kijken is bij VTM2. In Socials, Seks & Centen gaat de kersverse OnlyFans-ster op een persoonlijke ontdekkingstocht in de wereld van sexy social media. Met onder andere Levy van Wilgen en Elise Siswet. Ontdek hier alles over Socials, Seks en Centen van Ferry Doedens.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 9 april 2021; op woensdag 27 juli 2022 is het volledig bijgewerkt, omdat Socials, Seks en Centen op VTM 2 wordt uitgezonden deze zomer.

Ferry Doedens & OnlyFans

Ferry Doedens heeft zich met OnlyFans in een avontuur gestort waarvan hij de afloop nog niet kent in een wereld die nog veel geheimen voor hem heeft. Want hoe zitten die ogenschijnlijk lucratieve en steeds populairder wordende 18+ platforms eigenlijk in elkaar en wat zijn de risico’s? Wie zijn de winnaars en de verliezers in de wereld van sexy social media?

Socials, Seks & Centen

In Socials, Seks & Centen neemt Ferry Doedens ons exclusief mee in de wereld van de nieuwste social mediahype: platforms waar volgers tegen betaling expliciete content kunnen bekijken. Het is een wereld waar de voormalig GTST-acteur zelf pas onlangs is toegetreden, maar al bescheiden succesvol is. Zijn OnlyFans-account telt inmiddels bijna 3K betalende volgers, waarmee hij maandelijks een beste boterham verdient.  

OnlyFans in Vlaanderen

Socials, Seks en Centen va VTM2 kijkt natuurlijk naar OnlyFans en creators in Nederland. Maar wist je dat er ook een Vlaamse documentaire is? Via Streamz en Go Play kun je kijken naar OnlyFans: De Naakte Vlaamse waarheid. Daarin delen Vlaamse OnlyFans creators hun ervaringen. is het echt alleen goud dat er blinkt?

Waar ligt de grens?

Bij Ferry Doedens leven er in ieder geval een hoop vragen. Sinds hij geout is als content creator op het platform is hij ook kwetsbaar en bij vlagen onzeker. Welke consequentie heeft snel veel geld verdienen aan je bekendheid achter een betaalmuur? En vooral: waar ligt de grens, want de verleiding om steeds meer van jezelf te laten zien om je fans te pleasen is groot. 

Wil Ferry Doedens op OnlyFans blijven?

Ook gaat Ferry Doedens in gesprek met familie en vrienden, wat vinden zij van het pad dat hij nu is ingeslagen? Alle gesprekken die de acteur voert, doen hem nadenken over zijn eigen keuzes. Om uiteindelijk antwoord te krijgen op de vraag: is dit een wereld waarin ik wil blijven?

Levy van Wilgen en Elise Siswet

Verder komen bekende influencers aan het woord, die net als Ferry Doedens, besloten hebben om achter een betaalmuur zichzelf van hun meest pikante en expliciete kant te laten zien. Denk dan aan de Nederlands grootste OnlyFans-creator de 23-jarige Levy van Wilgen (die ook wordt gevolgd in de Videoland documentaire over OnlyFans) en Elise Siswet (25). Hoever zijn zij bereid te gaan op hun platform? En levert het naast inkomsten niet ook blijvende imagoschade op? Kortom: is er voor Ferry Doedens een leven na OnlyFans?

Elise Siswet van OnlyFans is zwanger

Wist je dat Elise Siswet op dit moment (zomer 2022) zwanger is? De inmiddels 28-jarige Elise Siswet is nog steeds actief op OnlyFans. Maar nu ze zwanger is, deelt ze wel minder heftige video’s, vertelt ze aan de Telegraaf. Daarnaast lezen we dat ze sowieso niet stil heeft gezeten. Elise Siswet heeft namelijk een discotheek gekocht waar ze video’s gaat maken voor OnlyFans.

Socials, Seks en Centen kijken

Socials, Seks & Centen is een productie van Vincent TV Producties. Deze documentaire is vanaf vrijdag 29 juli te kijken op VTM2 in België. Terugkijken kun je de afleveringen vermoedelijk op VTM Go. In Nederland kun je Socials, Seks en Centen nog steeds kijken op NPO Start. Kun je niet wachten en wil je meteen alle afleveringen zien, dan kun je vanuit België ook naar de site van NPO Start gaan en daar de afleveringen kijken. Zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland kunt zetten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 juli 2022 /