Vlaanderen feest 2022 live mét deze artiesten

Vlaanderen feest mag vandaag – op de Vlaamse feestdag 11 juli – natuurlijk niet ontbreken. Traditiegetrouw betekent dat op Eén een avond vol Vlaamse muziek en bekende Vlaamse artiesten. Peter Van de Veire presenteert de show, die je zowel live kunt bezoeken in Antwerpen als op tv kunt kijken. Ontdek hier alles over Vlaanderen feest 2022 mét deze artiesten

Vlaanderen feest 2022 live

Vlaanderen feest 2022 live vindt plaats op de Grote Markt in Antwerpen om 19.00 uur. Peter Van de Veire presenteert deze show, die je gratis kunt bezoeken. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem: Vlaanderen feest 2022 is ook via tv en online te volgen. De show is te kijken op Eén en VRT NU vanaf 20.25 uur.

Artiesten Vlaanderen feest 2022

Artiesten die optreden tijdens Vlaanderen feest 2022 zijn onder andere Clouseau, Pommelien Thijs, Willy Sommers, Regi & Emma Heesters, K3, Metejoor & Snelle, en Camille. Zij zorgen voor een feestelijke avond met heel wat muzikale verrassingen. Het Vlaanderen Feestlied Als De Zon Schijnt van Radio 2 wordt gezongen door Jérémie Vrielynck en Sali Haidara, die in #LikeMe de rol van Maria Hernandez speelt.

  • Wist je dat van de artiesten die optreden tijdens Vlaanderen feest 2022, velen genomineerd zijn voor Zomerhit 2022, namelijk Clouseau, Pommelien Thijs, Willy Sommers, Regi & Emma Heesters, Metejoor & Snelle én het Vlaanderen Feestlied van Jeremie Vrielynck en Sali Haidara.
  • Nog meer leuke nieuwtjes over de artiesten die optredens verzorgen bij Vlaanderen feest:
    • Pommelien Thijs speelt de hoofdrol in de nieuwe serie Knokke Off.
    • K3 staat niet met drie op het podium, maar met vier, want Hanne is zwanger!
    • Camille Dhont steelt niet alleen de show als actrice, maar ook als zangeres bijvoorbeeld in Liefde voor Muziek.
    • Willy Sommers zien we dan weer bij Tien Om Te Zien deze zomer.

Meer live muziek op Vlaamse feestdag 11 juli

Ook Radio 2 viert mee. Zo worden er vanaf 13.00 uur – live vanaf de Grote Markt in Brussel – honderd favoriete songs uit Vlaanderen uitgezonden in Radio Bene Bene 100. Met tussen 18 en 20 uur een héél bijzondere finale: Radio 2 Bene Bene vanop de Grote Markt in Brussel én Radio 2 vanuit De Panne, samen live in één programma, zowel te beluisteren op Radio 2 als op Radio 2 Bene Bene. Tussen 20u en 22u gaat het feest nog door op Radio 2 met Brussel Danst!, een programma over de festiviteiten in Brussel, opnieuw live vanop de Grote Markt. ​

Foto: VRT

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

11 juli 2022 /