De alarmcentrale: Pech Onderweg met Jochem van Gelder

Jochem van Gelder is vanaf vanavond terug met een tweede seizoen van De Alarmcentrale: Pech onderweg. Hij volgt hierin hulpverleners die automobilisten helpen die met pech langs de weg staan. In 2019 maakte hij ook al Pech onder de zon, waarbij hij vakantiegangers in het buitenland volgde. Iedere maandag om 22.00 uur te zien bij RTL 5 én op Videoland.

De Alarmcentrale: Pech Onderweg

Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door de professionals van de ANWB. Jochem van Gelder laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Videoland

Deze Pech Onderweg programma’s van Jochem van Gelder zijn allemaal op Videoland terug te kijken. Sterker nog daar kun je de eerste twee afleveringen van het tweede seizoen nu al bekijken. Op tv wordt de shot uitgezonden na het nieuwe 112 Vandaag.

Persoonlijk vind ik dit een heel leuk programma. Aan de ene kant door het enthousiasme – en soms flauwe grapjes – van Jochem van Gelder. Anderzijds ook door zijn interesse, waardoor je echt een heel andere kijk krijgt op de hulpverlening langs de weg.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 mei 2021 /