Kijken vanuit Nederland

Wil je vanuit Nederland bijvoorbeeld De Bachelor met Fabrizo kijken, of de musical van de Pfaffs, dan is dat mogelijk via GoPlay en een VPN Verbinding. Zo werkt het.

Let op: als je Videoland hebt, dan kun je De Bachelor België met Fabrizio Tzinaridis op Videoland kijken.

  1. Zorg voor een VPN verbinding, die je kunt instellen op dat je vanuit België kijkt. Ik maak zelf gebruik van VPN Nederland;*, waarbij dit heel eenvoudig gaat. Ik gebruik ‘m bijvoorbeeld op mijn computer, maar ook op mijn iPhone via de app. Alles staat op de site in het Nederlands uitgelegd, dus dat is fijn. Daar zijn kosten aan verbonden, maar als je ‘m hebt, kun je bijvoorbeeld ook kijken naar programma’s van VRT NU en VTM Go. Ik ben hier zelf tevreden over, maar je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van NordVPN*, Atlas VPN.en andere aanbieders. Ik heb in het verleden gezocht naar gratis verbindingen, maar vaak hebben die België niet in het aanbod. En dan schiet je er nog niets mee op. Je moet namelijk wel op België staan om toegang te hebben.
  2. Maak een account aan op GoPlay. Let op: bij adres kan-ie moeite hebben met Nederland, maar dan kun je kiezen voor een willekeurig adres in België. Ik gebruik meestal het adres van de omroep zelf.
  3. Start met kijken en geniet van De Bachelor met Fabrizio en deze dames!

* Dit is een affiliate link. Dat betekent dat ik een percentage ontvang mocht je je aanmelden. Voor jou kost dit niets extra’s. En het is ook helemaal geen verplichting om voor VPN Nederland, NordVPN of Atlas VPN te kiezen. Ik wil hier wel transparant over zijn. Die inkomsten komen allemaal weer ten goede aan de site, waar je iedere dag nieuwtjes kunt lezen over Vlaamse en Nederlandse programma’s, series en films.

29 december 2021 /