Nieuw seizoen Het Jachtseizoen weer gewoon op YouTube te kijken

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf vandaag weer gewoon op YouTube te kijken. De afgelopen weken konden we natuurlijk genieten van een unieke serie voor SBS6 en PrimeVideo, maar nu gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens weer gewoon online bekende boeven pakken. Seizoen zes start met de ontsnapping van Martin Garrix. Maar er staan nog meer spraakmakende BN’ers klaar. Ontdek er hier alles over.

Wist je dat Thomas van der Vlugt van StukTV net een boek heeft uitgebracht? Hij deelt hierin zijn levensleven. Ontdek meer over De tien geboden van Thomas.

Martin Garrix

Het zesde seizoen wordt groots afgetrapt met wereldster Martin Garrix. Hij bereidde zich vijf weken lang voor op zijn ontsnapping, maar lukt het hem om uit de handen van het StukTV-team te blijven? Dat hij mee zou doen in het nieuwe seizoen, bleef helaas niet onopgemerkt. Tijdens de opnames viel iemand van de TESO Veerhaven in Den Helder. De crew was op het moment van het ongeluk niet aanwezig, was eerder te lezen in de krant. De ernstig gewonde jongen, waarvoor twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse kwamen, is stabiel liet de familie weten.

Bekende Nederlanders in nieuw seizoen Jachtseizoen

In de nieuwe reeks op YouTube zien we weer hoe één bekend persoon vier uur lang uit handen van team STUK probeert te blijven. Door het succes staan bekende Nederlanders in de rij om mee te doen én bereiden zij hun ontsnapping tot in detail voor. Martin Garrix is niet de enige spraakmakende gast in het zesde seizoen van Het Jachtseizoen. Kraantje Pappie, Kees van der Spek en Eloise van Oranje (die net een nieuw boek uit gebracht heeft) worden ook achtervolgd door de mannen van StukTV.

Het Jachtseizoen seizoen zes

Giel de Winter van StukTV vertelt: “We hebben keihard gewerkt om met dit online seizoen de tv-reeks te overtreffen, en dat is by far gelukt! Martin Garrix stond al vanaf de start van Het Jachtseizoen hoog op ons lijstje en dit keer doet hij eindelijk mee. Doordat we dit jaar nog strenger op de regels zijn, hebben we de boeven uitgedaagd om creatiever te zijn tijdens de vlucht. En eerlijk, Garrix heeft én volgens de regels gespeeld, én groots uitgepakt zoals je van deze wereldster verwacht.”

Het Jachtseizoen kijken

De nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen zijn weer gewoon te kijken op het YouTube kanaal van StukTV. Iedere zaterdag om 17.00 uur gaat er een nieuwe aflevering online. Heb je de show ontdekt via Prime Video (zoals ik) dan heb ik goed nieuws. De edities uit 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 zijn allemaal via YouTube terug te kijken. Heb je de tv-afleveringen gemist? Dat kan via Prime. Heb je daar nog geen abonnement. Geen probleem: je kunt 30 dagen gratis kijken.

Foto: StukTV

13 november 2021 /