Matthias Schoenaerts in Brothers by Blood op Streamz+

Matthias Schoenaerts is sinds vandaag op Streamz+ te zien in de film Brothers by Blood. Dit is de enige mogelijkheid om deze film momenteel te zien. Andere diensten, zoals Prime Video of Netflix bieden hem nog niet aan.

Matthias Schoenaerts in Brothers by Blood

Streamz+ kondigt ‘m zo aan: “Matthias Schoenaerts die ernstig en bezorgd kijkt in een Amerikaans misdaaddrama? Wees maar zeker! De Belgische acteur schittert in de film naast The Suicide Squad-ster Joel Kinnaman. De beide mannen spelen personages die zich bevinden in een wereld van misdaad en geweld. De film is gebaseerd op het boek Brotherly Love uit 1991.”

Verhaal Brothers by Blood

Een jonge Peter kijkt hulpeloos toe hoe zijn zusje wordt aangereden door een auto, die gelinkt wordt aan de Italiaanse maffia. Ook zijn familie blijft geschokt achter. 30 jaar later wordt Peter nog steeds door deze tragische gebeurtenis achtervolgd.

Matthias Schoenaerts

De Vlaamse acteur Matthias Schoenaerts doet het geweldig in Hollywood. Verschillende films en series staan op dit moment in post-production, zoals de tv-serie Django en The Old Guard 2. Op de Vlaamse tv was hij het afgelopen jaar te zien in bijvoorbeeld het indringende Zuur (met Veerle Baetens) en in oudere films als Linkeroever en Dennis van Rita. En hoe zit dat eigenlijk met Het Slachtoffer… Ze zeggen dat Matthias Schoenaerts Antoine Princen is…

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 september 2021 /