Optredens Tien Om Te Zien 2021 kijken | Deze artiesten doen mee

Wil je de optredens van Tien Om Te Zien 2021 (nog eens be-) kijken? Ontdekken welke artiesten er op het Tien Om Te Zien podium stonden? Dat kan op woensdag 1 september om 20.35 uur bij VTM en via VTM GO. Nostalgie ten top in Middelkerke, waarbij Anne De Baetzelier en Willy Sommers hulp kregen van Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

UPDATE: Tien Om Te Zien is terug in 2022 met déze artiesten!

Tien Om Te Zien 2021

Een zeedijk die uit z’n voegen barst, het podium in lichterlaaie, een groene Amedee in het publiek en toeschouwers die luidkeels meezingen met de allergrootste hits van vroeger en nu. Zo beleefde Middelkerke de comeback van (alle artiesten en optredens bij) Tien Om Te Zien afgelopen woensdag. Een ongezien muziekfeest als weleer dat ntegraal op de Vlaamse huiskamers wordt losgelaten. De iconen van toen Anne De Baetzelier & Willy Sommers en gezichten van nu Laura Tesoro & Aaron Blommaert kondigen de allergrootste hits van vroeger en nu aan en laten één groot muzikaal feest losbarsten op de zeedijk. De optredens worden afgewisseld met de leukste TOTZ-fragmenten uit de oude doos. Wist je dat er nu ook een cd is met de grootste hits uit het verleden van Tien Om Te Zien?

Willy Sommers

“Wat hebben wij hiernaar uitgekeken he Anne!”, trapt Willy Sommers de uitzending af. “Een zeedijk vol met fijne mensen die graag van muziek genieten. Daar doen we het voor. Wij doen hier vanavond een groot muziekfeest losbarsten met niet alleen een top 10 met hits van nu, maar ook de top 10 van vroeger.”

Optredens Tien Om Te Zien 2021

Waarna er optredens tijdens Tien Om Te Zien 2021 volgden van Willy Sommers, Get Ready, Sam Gooris, Soulsister, Belle Perez, Christoff, Erik & Sanne, Luc Steeno, Helmut Lotti, Mama’s Jasje, 2 Fabiola, Clouseau, Bart Kaëll, Metjoor, Emma Heesters, Kathleen Aerts, André Hazes, Bart Peeters, Laura Tesoro, Loïc Nottet, Grace Khuabi, Suzan & Freek, Bazart, Camille Dhont, Niels Destadsbader, Regi.

Liedjes Tien Om Te Zien 2021

De top 10 met knalhits van nu wordt afgewisseld met een top 10 van optredens met de meest legendarische Tien Om Te Zien-songs van heel diverse artiesten. “We gaan het doen zoals 25 jaar geleden”, kondigt Get Ready! aan. Zij brengen samen nog een keer hun állergrootste hit Diep, een nummer dat uitkwam toen Aaron Blommaert -6 jaar jong was. Verder zorgen ook iconische TOTZ-artiesten zoals Clouseau, Bart Kaëll, Belle Perez en 2 Fabiola voor pure nostalgie op het podium. Camille Dhont zorgt voor Vuurwerk in de top 10 van nu, net zoals andere grote kleppers zoals Bazart, Kathleen Aerts en Niels Destadsbader & Regi. Grace, de winnares van The Voice van Vlaanderen, brengt in absolute primeur haar allereerste single Freedom, waar ze zelf aan meeschreef.

Artiesten Tien Om Te Zien – vroeger

Willy Sommers – Als Een Leeuw In Een Kooi
Get Ready! – Diep
Sam Gooris – Laat Het Gras Maar Groeien
Soulsister – Tell Me What Is Takes
Belle Perez – Enamorada
Christoff – Zeven Zonden
Erik & Sanne – Veel Te Mooi
Luc Steeno – Hij Speelde Accordeon
Helmut Lotti – Waarom Ik?
Mama’s Jasje – Als De Dag Van Toen
2 Fabiola – Lift U Up
Clouseau – Daar Gaat Ze
Bart Kaëll –  Zeil Je Voor Het Eerst

Artiesten met hits van nu

Metejoor & Emma Heesters – Rendez-Vous
Kathleen Aerts – Droom!
André Hazes – Maak Me Wakker
Bart Peeters – Winterdip
Laura Tesoro & Loïc Nottet – Strangers
Grace – Freedom
Suzan & Freek – Onderweg Naar Later
Bazart – Anders
Camille Dhont – Vuurwerk
Niels Destadsbader & Regi – De Wereld Draait Voor Jou

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 september 2021 /