Chateau Meiland seizoen 6 op SBS 6 | bubbels voor verjaardag

Chateau Meiland seizoen 6 gaat vanavond – maandag 30 augustus – om 20.30 uur van start op SBS 6. De Vlaamse fans van Martien Meiland kunnen sinds vorige week genieten van seizoen 5 van Chateau Meiland (met een glaasje van de nieuwe Prosecco erbij).

Chateau Meiland seizoen 6

Het zesde seizoen van Chateau Meiland belooft lekker chaotisch te worden. Martien, Erica, Maxime en de rest van de familie gaan deze keer verhuizen van de Achterhoek naar een nieuwe villa in Noordwijkerhout. Daarnaast is natuurlijk dochter Maxime zwanger; ze verwacht haar tweede kindje. Met haar vriend Leroy en dochtertje Claire is zij al eerder vanuit Hengelo naar Noordwijkerhout gegaan.

Chateau Meiland is iedere maandag én donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Martien Meiland

De familie Meiland zit sowieso niet stil. Brachten ze vorig jaar – in samenwerking met schrijver Jan Dijkgraaf – de biografie van Martien uit. Nu staan er weer verschillende tv-optredens op het programma. Zo is Martien Meiland vanaf 5 september weer terug met een nieuw seizoen van Wie van de 3. Het vorige seizoen heeft hij glansrijk gewonnen. Daarnaast is hij onder andere te gast bij Boerderij Van Dorst. Woensdag 8 september zien we hem in de eerste aflevering in dit nieuwe programma van Raven van Dorst; en zal hij zijn handen uit de mouwen steken om Raven te helpen bij zelfvoorzienend landbouwen.

La familie Meiland

En laten we ook de La familie Meiland-wijnen niet vergeten. Deze zijn exclusief verkrijgbaar Wijnvoordeel, zowel in Nederland als België. Naast witte, rode en rosé wijn, zijn er nu ook twee La familie Meiland Prosecco’s. Zo halen ze het Italiaanse La Dolce Vita naar Nederland. Deze bubbels zijn gelanceerd in het kader van de zestigste verjaardag van Martien Meiland.

Meiland Prosecco

De La famille Meiland Prosecco DOC Extra Dry is gemaakt van de druif Glera. Een Italiaanse held die al eeuwen wordt aanbeden. Zo gaat het verhaal dat de druif onder de naam Pucino al faam genoot in de tijd van het Romeinse Rijk. Deze Prosecco is uitstekend te serveren als aperitief, bij antipasti, carpaccio, prosciutto, wit vlees en salades. La famille Meiland Prosecco Rosé DOC Vino Spumante Dry Millesimatois ook gemaakt van de Glera druif. Deze luchtige Rosé is heel goed te serveren als aperitief, bij tonijnsteak, bij desserts met rood fruit en bij chocolade. De Meiland-Prosecco’s vind je exclusief bij Wijnvoordeel.nl.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

30 augustus 2021 /