Tina Maerevoet naar Sri Lanka; bijzondere reis

Tina Maerevoet (34) gaat met Jan van Looveren – voor Op weg met Jan – naar Sri Lanka. Vorige week vond ik de aflevering met Nora Gharib al heel verrassend, dus ik ben ook benieuwd naar het verhaal van de Thuis-actrice en theatermaakster.

Het zal denk ik pittig worden. Ze heeft namelijk een heftige tijd meegemaakt. De vader van Tina Maerevoet overleed in 2015 en vanaf dat moment is ze erg in zichzelf gekeerd. Ze is bang om nieuwe ervaringen op te doen. Ze zoekt naar rust in haar hoofd en leven. Daarom gaan ze naar Sri Lanka. Daar is de natuur prachtig en geldt de Boeddhistische levensfilosofie. De actrice wil opnieuw opener in het leven staan en dingen durven. Op weg met Jan gaan is voor haar een flinke stap. Het wordt een avontuur om uit haar kot te komen, te durven reizen en rijden op onbereden paden, maar ook om Jan te vertrouwen. Zit jij straks ook voor de buis?

Over Op weg met Jan

Jan Van Looveren – die je ook als acteur kunt kennen – gaat op een avontuurlijke roadtrip met sterke, bekende Vlaamse vrouwen. Buiten de grenzen van hun land en comfortzone leren ze elkaar en zichzelf beter kennen, op spannende routes vol verrassende ervaringen en ontmoetingen. Alle gasten tonen zich elk op hun eigen manier sterk: ze staan open voor een uitdagende reis, ze trotseren de gevaarlijkste wegen én bovendien hebben ze een boeiend persoonlijk verhaal dat ze in alle openheid durven te vertellen.

Foto:Op weg met Jan (c) VINGTCENTS

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 december 2018 /