Tina Maerevoet naar Sri Lanka; bijzondere reis

Tina Maerevoet (34) gaat met Jan van Looveren – voor Op weg met Jan – naar Sri Lanka. Vorige week vond ik de aflevering met Nora Gharib al heel verrassend, dus ik ben ook benieuwd naar het verhaal van de Thuis-actrice en theatermaakster.

Het zal denk ik pittig worden. Ze heeft namelijk een heftige tijd meegemaakt. De vader van Tina Maerevoet overleed in 2015 en vanaf dat moment is ze erg in zichzelf gekeerd. Ze is bang om nieuwe ervaringen op te doen. Ze zoekt naar rust in haar hoofd en leven. Daarom gaan ze naar Sri Lanka. Daar is de natuur prachtig en geldt de Boeddhistische levensfilosofie. De actrice wil opnieuw opener in het leven staan en dingen durven. Op weg met Jan gaan is voor haar een flinke stap. Het wordt een avontuur om uit haar kot te komen, te durven reizen en rijden op onbereden paden, maar ook om Jan te vertrouwen. Zit jij straks ook voor de buis?

Over Op weg met Jan

Jan Van Looveren – die je ook als acteur kunt kennen – gaat op een avontuurlijke roadtrip met sterke, bekende Vlaamse vrouwen. Buiten de grenzen van hun land en comfortzone leren ze elkaar en zichzelf beter kennen, op spannende routes vol verrassende ervaringen en ontmoetingen. Alle gasten tonen zich elk op hun eigen manier sterk: ze staan open voor een uitdagende reis, ze trotseren de gevaarlijkste wegen én bovendien hebben ze een boeiend persoonlijk verhaal dat ze in alle openheid durven te vertellen.

Foto:Op weg met Jan (c) VINGTCENTS

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

20 december 2018 /