Rondje Hazes: bekende artiesten zingen hits André Hazes

Bekende Nederlandse artiesten zingen in Rondje Hazes hits van wijlen André Hazes. De koning van het levenslied zou dit jaar zeventig geworden zijn. Een mooi moment dus om nog eens bij zijn hits stil te staan. Rondje Hazes is om 22.45 uur (op Eerste Paasdag) te zien bij AVRO TROS op NPO 3 (en terug te kijken via NPO Start en NPO Plus).

Wist je dat er over anderhalve week ook een nieuwe Hazes-documentaire op tv komt?

Rondje Hazes

2021 is het jaar dat André Hazes 70 jaar geworden zou zijn. Een mooi moment om weer stil te staan bij deze legendarische zanger. In Rondje Hazes, een registratie vanuit het Concertgebouw in Amsterdam brengen Nederlands grootste artiesten de vele hits van André Hazes ten gehore. De muziek van onze volksheld verbroedert, verenigt, biedt troost en zorgt voor saamhorigheid door alle lagen van de bevolking heen.

Artiesten Rondje Hazes

In Rondje Hazes kun je optredens verwachten van:

Foto: Kleine Jongen – AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 april 2021 /