Wendy van Dijk terug met Wie het laatst lacht

Wendy van Dijk is vanaf zaterdag 7 november om 20.00 uur terug op SBS 6 met Wie het laatst lacht. BN’ers – en een heleboel onbekende Nederlanders – bevinden zich binnenkort weer in de meest vreemde, onverwachte en soms bizarre situaties. Niemand is veilig in dit candid camera programma van Wendy van Dijk.

BN’ers in tweede seizoen Wie het laatst lacht

Wesley Sneijder is lekker aan het vissen met zijn beste vriend Rolf Sanchez en ineens begint de boot te zinken. Wat doet Wesley? Hoe reageert Yolanthe als ze denkt dat haar zus Xelly een lief oud vrouwtje heeft aangereden? En Berget Lewis had nog een appeltje te schillen met Edsilia Rombley (die ook te zien zal zijn in het nieuwe seizoen Ali B op volle toeren) en pakt haar op geraffineerde wijze terug.

Candid camera show

En zo worden er nog tal an BN’ers gepakt via de candid camera. Wendy heeft weer een heleboel nieuwe manieren bedacht om mensen flink in de maling te nemen met de verborgen camera. Gewiekste grappen, hilarische candids, maar ook compleet nieuwe typetjes passeren de revue. Ideaal vermaak dus tijdens dit bizarre najaar. Zelf heb ik het eerste seizoen volledig gemist, maar ik ben wel nieuwsgierig naar de candid camera grappen. Het doet me terugdenken aan Boobytrap uit de jaren negentig.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk blikt vooruit op een gloednieuw seizoen: “Na het eerste seizoen met succesvolle candids, zijn we weer vol met goede ideeën van start gegaan. Hoe vaker ik bekende en onbekende mensen hoor zeggen dat ze er nooit in zullen trappen; dat is voor mij en het team alleen maar een extra motivatie om slimmer en gewiekster te werk te gaan. Ik kan met groot genoegen zeggen dat het weer gelukt is!” Dit is een productie van Talpa Entertainment Producties.

Foto: Moon Jansen – SBS 6.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 november 2020 /