Kat (Kerkhofs) zonder Grenzen in herhaling kijken op Play5

Kat Kerkhofs gaat op zoek naar unieke liefdesverhalen: Wat als seks niet kan of lukt? De opmerkelijke en gedurfde gesprekken waren vanaf het voorjaar van 2021 te zien op Play4 in Kat Zonder Grenzen. Het programma wordt vanaf vandaag – 20 juli 2022 – in de zomer 2022 in de herhaling uitgezonden op Play5. Kat Zonder Grenzen kun je kijken op Play5 om 21.45 uur; daarna kun je kijken naar OnlyFans: De Naakte Vlaamse waarheid.

Kat Kerkhofs

Met Kat Zonder Grenzen kan Kat Kerkhofs op Play4 eindelijk haar grote (televisie)droom waarmaken. Ze gaat doen waar ze ontzettend goed in is: nieuwsgierig zijn, met mensen praten, en dat alles nog eens over haar favoriete onderwerpen seks en relaties. De programmamaaktster die getrouwd is met voetballer Dries Mertens heeft eerder met haar zus al een openhartig programma gemaakt namelijk Tipsy. Daarnaast was ze ook te zien als presentatrice van Dancing with the Stars en ze schreef een boek.

Kat Zonder Grenzen

In Kat Zonder Grenzen gaat Kat Kerkhofs op zoek naar bijzondere vormen van liefde, unieke verhalen en dito mensen. Want hoe ga je om met overspel, liefde zonder seks of liefde met een groot leeftijdsverschil? Wat is het geheim van koppels die geloven in vrije liefde? En welke vormen neemt liefde aan in moeilijke tijden? Kat bespreekt het open en bloot met ervaringsdeskundigen en bekende vrienden.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Bekende Vlamingen over seks

Kat Kerkhofs nodigt ook elke week vier bekende vrienden uit aan haar tafel om vrijuit over het onderwerp te praten. Axel Daeseleire, Kim Van Oncen, Jani Kazaltzis en Barbara Sarafian zorgen in de eerste aflevering voor een opmerkelijke openhartigheid over het thema.

Leven zonder seks

In de eerste aflevering van Kat Zonder Grenzen ontmoet Kat Kerkhofs mensen die zonder seks door het leven gaan. Kat ontmoet onder meer Cheyenne, die aseksueel is, Matthias deelt zijn leven met God en heeft gekozen voor het celibaat en voor Ellen is seks zo pijnlijk dat ze het liever overslaat. Daarnaast heeft ze afleveringen gemaakt over vrije liefde en transgenders en de liefde.

Kat Zonder Grenzen kijken

Wil je Kat Zonder Grenzen kijken, dan kun je alle afleveringen (met uitzondering van aflevering 5) kijken op GoPlay. Dat betekent dat je met een VPN Verbinding ook gewoon vanuit Nederland kunt kijken. Wil je hier graag meer over weten, lees dan mijn uitgebreide handleiding over GoPlay in Nederland kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 maart 2021 /