Kat Kerkhofs naar parenclub in Kat zonder Grenzen over vrije liefde

Na de veelbesproken aflevering van Kat zonder Grenzen van vorige week is het nu tijd voor een bezoek aan de parenclub. Kat Kerkhofs heeft het met haar gasten over vrije liefde, jaloezie en bezitsprincipes. Te zien om 21.35 uur (op woensdag 31 maart) bij Play4.

Polyamorie

Kat Kerkhofs ontmoet morgen mensen die geloven in de vrije liefde. Tamara is polyamoreus en heeft een relatie met twee mannen. Tamara is gelukkig met haar twee mannen, maar de buitenwereld heeft volgens haar vaak een vertekend beeld van hoe het eraan toegaat in zo een polyamoreuze relatie. Net als Alberto heeft ook Ivan zijn eigen sleutel van Tamara’s appartement…

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Open relatie

Ook Tom en José geven Kat een inkijk in hun liefdesleven. Ze hebben een open relatie en seksuele betrekkingen met andere partners. José is biseksueel en dat is één van de redenen waarom ze graag swingt. Kat brengt samen met hen een bezoek aan de parenclub waar ze vaste klant zijn.

Margriet Hermans in parenclub

En ook aan tafel praten bekende vrienden als Margriet Hermans, Joke Devynck, Axel Daeseleire en Jan Jaap Van der Wal openhartig over hun liefdesleven. Zo vertelt Margriet Hermans onder meer dat ze per ongeluk in een parenclub belandde met haar broer, om een koffietje te drinken…

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

31 maart 2021 /