Bilal Wahib presenteert Teenage Boss op BNNVARA

Bilal Wahib kijkt in Teenage Boss naar wat er gebeurt als tieners een maand de baas zijn over de financiën van het hele gezin.  Dit programma is vanaf zaterdag 20 februari rond 19.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO Zapp.

Teenage Boss

Geld leidt zelfs in de beste gezinnen tot eindeloze discussies: ‘ik wil, ik wil, ik wil…’ Maar hoeveel geld verdienen je ouders eigenlijk en waar gaat dat naartoe? In Teenage Boss bepalen kinderen waar ze de portemonnee voor trekken.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Vast panel van kinderen

In iedere aflevering bepalen afwisselend Tom (13), de zusjes Lotte (13) en Lieve (11), Raid (10), Miguel (12) en Silver (14) waar het geld aan wordt uitgegeven. Vaders krijgen geen geld meer voor sigaretten en kleedgeld van zusjes wordt opgeheven.

Bilal Wahib als mentor

Mentor Bilal staat hen bij: wordt het een berg nieuwe sneakers, elke dag patat, of toch maar de rekeningen betalen? In sommige afleveringen lopen de spanningen hoog op, zeker wanneer blijkt dat een Teenage Boss in de eerste week bijna het hele maandbudget erdoorheen heeft gejaagd of als een Teenage Boss weigert de tikkies aan zijn ouders te betalen. 

Geld sparen

Alle tieners hebben hetzelfde doel: ze willen geld overhouden voor iets wat op hun eigen verlanglijst staat. De vijfdelige BNNVARA-serie volgt de jonge schatbewaarders. Lukt het hen om voor hun doel te gaan en het einde van de maand te halen?

Bilal Wahib

“Deze bazen mogen bepalen waar het geld van hun gezin naartoe gaat. De omgekeerde wereld dus. Dit programma had ik vroeger zelf ook wel als les kunnen gebruiken, ik was een ramp met geld. Het ging bij mij vooral op aan leuke dingen. Of deze tieners dat ook doen? Dat gaan we zien!”, aldus Bilal Wahib, die op dit moment ook bij BNNVARA te zien is in de nieuwe serie Red Light. Daarnaast zagen we hem bijvoorbeeld ook in Hunted VIPS, De Libi, Commando’s en Paradise Drifters.

Foto: BNNVARA – Annemieke van der Togt

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 februari 2021 /