Ik hou van Holland oudejaarsspecial – 25 jaar SBS6

De oudejaarsspecial van Ik hou van Holland staat helemaal in het teken van 25 jaar SBS6. Tijdens deze avond worden Linda de Mol en teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade vergezeld door SBS6-presentatoren van toen en nu. Donderdag 31 januari vanaf 21.50 uur bij SBS6 en Kijk.nl.

Ik hou van Holland special

Samen met hun team spelen Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade de bekende Ik hou van Holland-spellen. Linda de Mol presenteert zoals gewoonlijk de show. Omdat het hier om een jubileum uitzending in het kader van 25 jaar SBS6 gaat, komen er natuurlijk heel wat fragmenten van oude SBS-programma’s voorbij.

Deze drie bekende schermgezichten, zagen we in 2020 sowieso vaker voorbijkomen. Jeroen van Koningsbrugge bijvoorbeeld met de NL-versie van Kamp Waes en Draadstaal, Linda de Mol met haar Wintermaand en Leo Alkemade wordt teamcaptain in de NL-versie van Donderen in Keulen.

Wie herkent oude SBS6 fragmenten?

In Ik hou van Holland: 25 jaar SBS6 ontvangt elke teamcaptain drie duo’s die de spellen fanatiek gaan spelen. Van Over de roooie en Domino Day tot Undercover in Nederland: wie (her)kent de meeste fragmenten en liedjes uit de afgelopen kwarteeuw? 

Duo’s Ik hou van Holland oudejaarsspecial SBS6

De duo’s die het tegen elkaar op nemen in de Ik Hou van Holland oudejaarsspecial van SBS6 zijn heel divers. Aan de ene kant Wendy van Dijk en Johnny de Mol. Verder Viktor Brand en Mr. Frank Visser – die je kent van De Rijdende Rechter. Twee (relatief nieuwe) SBS6-gezichten strijden ook samen, namelijk Martien Meiland en Jan Versteegh. Jeroen van der Boom en Kim-Lian van der Meij gaan de strijd aan. Net als Britt Dekker en Alberto Stegeman. En tot slot zijn er Piet Paulusma en Marlayne Sahupala.

Prijzen voor gezinnen uit Steenrijk, Straatarm

Elke teamcaptain zet zich met zijn duo’s in voor een gezin in de huiskamer achter hen. Deze twee gezinnen hebben ook een link met SBS6: zij waren te zien in het programma Steenrijk, Straatarm. De finale van deze speciale Ik hou van Holland-uitzending wordt gespeeld met alle gasten. Wie weet vlák voor het nieuwe jaar de mooiste prijzen voor hun gezin binnen te slepen?

Ik hou van Holland: 25 jaar SBS6 wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands. Het programma is te zien op donderdag 31 december vanaf 21.50 uur bij SBS6 en op KIJK.nl. Dit kijk je verder nog meer op oudejaarsavond.

Foto: Roy Beusker.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 december 2020 /