Linda de Mol ontvangt spraakmakende Nederlanders

Linda de Mol ontvangt spraakmakende Nederlanders in haar nieuwste show Linda’s Wintermaand. Onder andere Matthijs van Nieuwkerk, Martien Meiland, André Hazes, Floortje Dessing en Natacha Harlequin komen langs in haar winterse chalet.

Linda’s Wintermaand

In Linda’s Wintermaand ontvangt Linda de Mol boeiende gasten met uiteenlopende achtergronden: van politici en presentatoren tot succesvolle zangers, acteurs en realitysterren. In het decor van een winters chalet zit Linda met haar gasten bij het haardvuur en is de sfeer zoals altijd warm en hartelijk, wat ervoor zorgt dat de gesprekken buitengewoon eerlijk en openhartig zijn.  Ze hebben het over de belangrijkste momenten uit hun leven. Maar Linda de Mol vraagt haar gasten ook hoe zij het coronajaar 2020 hebben beleefd. De huisband Mell & Vintage Future zorgt voor de muzikale omlijsting en speelt het favoriete liedje van Linda’s gasten.

Spraakmakende gasten bij Linda de Mol

Welke spraakmakende gasten je kunt verwachten? Denk aan Matthijs van Nieuwkerk, Martien Meiland, André Hazes, Floortje Dessing en Natacha Harlequin. Floortje Dessing is op dit moment te zien met de tweede reeks van Floortje Blijft Thuis. En André Hazes is op dit moment veelbesproken in Nederland én Vlaanderen. Zo maakte deze aflevering van André Hazes in Het Huis veel indruk. Ook Martien Meiland is zowel in Nederland als België erg populair. Wist je dat recent zijn biografie is verschenen? Hierin kun je alles over deze bijzondere familieman en voormalig kasteelheer lezen.

Linda de Mol

Duizendpoot (presentatrice, actrice, bladenmaakster en nu dus ook weer talkshowhost) Linda de Mol vertelt. “Ik heb altijd gedacht dat een winterse versie van de Zomerweek ontzettend leuk zou zijn om te doen. Juist aan het eind van het jaar, in de donkere dagen voor kerst, is het fijn om met mensen te praten voor wie het een bepalend jaar is geweest en terug te kijken op wat er allemaal is gebeurd. Het is een prettig soort ‘slow tv’, en doet denken aan de goeie gesprekken die kunnen ontstaan aan de keukentafel met vrienden, met een fles wijn.”

Podcast

Linda’s Wintermaand is wekelijks te zien vanaf zondag 6 december om 20.00 uur bij SBS6 en op KIJK.nl. Daarna kun je kijken naar Klein maar fijn met Jan Versteegh. De uitzending is als podcast terug te luisteren via de website en app van JUKE en LINDA.nl. Linda’s Wintermaand wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 december 2020 /