Lenny Janssens uit Blind Getrouwd zat in Expeditie Robinson

Lenny Janssens uit Blind Getrouwd zat in Expeditie Robinson! Als je gister tijdens het kijken al dacht: waar ken ik die jongen vaag van? Dan kan dat zeker kloppen. Hij heeft op zijn 24ste (in 2006) meegedaan aan dit programma. Op dat moment was hij nog werkzaam als politieagent.

Nu wisten we natuurlijk al het nodige over de deelnemers (maak hier kennis met alle tien de kandidaten), maar dit ontdekte ik pas toen ik hem Googlede. En zeg nu eerlijk: ik ben vast niet de enige vrouw geweest die deze man zijn naam heeft ingetypt in een zoekmachine. De experts noemden hem zelfs de James Dean van Vlaanderen. En inderdaad… Hij heeft de looks.

Terug naar Lenny Janssens: hij heeft dus zestien jaar bij de politie gewerkt. Inmiddels is dat verleden tijd en heeft hij een frituur en zijn eigen bed & breakfast. Toen hij op zijn 24ste meedeed aan Expeditie Robinson had hij een vriendin. Die hij naar eigen zeggen ‘vreselijk’ gemist had. “Ze vond het niet leuk dat ik wegging, maar ik moest deze kans gewoon grijpen. Na een tijdje op het eiland zat ik echt in de put. Ik heb een knop moeten omzetten en daarna ging het weer beter.” In dat zelfde interview zegt hij dat zijn ‘koppigheid’ door zijn vriendin zijn zwakke punt wordt genoemd. Kijken of Jolien dat ook gaat ervaren…

Door zijn deelname aan Expeditie Robinson heeft Lenny natuurlijk ervaring met de camera’s. Hij heeft daar geleerd dat je ‘altijd jezelf moet blijven’. “Sommige kandidaten hadden tijdens de expeditie een masker op, maar die zijn allemaal door de mand gevallen.” Klik hier om het hele interview met Lenny Janssens en een aantal medekandidaten te lezen.

En nu is hij te zien in Blind Getrouwd…

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

29 januari 2019 /