Lenny Janssens uit Blind Getrouwd zat in Expeditie Robinson

Lenny Janssens uit Blind Getrouwd zat in Expeditie Robinson! Als je gister tijdens het kijken al dacht: waar ken ik die jongen vaag van? Dan kan dat zeker kloppen. Hij heeft op zijn 24ste (in 2006) meegedaan aan dit programma. Op dat moment was hij nog werkzaam als politieagent.

Nu wisten we natuurlijk al het nodige over de deelnemers (maak hier kennis met alle tien de kandidaten), maar dit ontdekte ik pas toen ik hem Googlede. En zeg nu eerlijk: ik ben vast niet de enige vrouw geweest die deze man zijn naam heeft ingetypt in een zoekmachine. De experts noemden hem zelfs de James Dean van Vlaanderen. En inderdaad… Hij heeft de looks.

Terug naar Lenny Janssens: hij heeft dus zestien jaar bij de politie gewerkt. Inmiddels is dat verleden tijd en heeft hij een frituur en zijn eigen bed & breakfast. Toen hij op zijn 24ste meedeed aan Expeditie Robinson had hij een vriendin. Die hij naar eigen zeggen ‘vreselijk’ gemist had. “Ze vond het niet leuk dat ik wegging, maar ik moest deze kans gewoon grijpen. Na een tijdje op het eiland zat ik echt in de put. Ik heb een knop moeten omzetten en daarna ging het weer beter.” In dat zelfde interview zegt hij dat zijn ‘koppigheid’ door zijn vriendin zijn zwakke punt wordt genoemd. Kijken of Jolien dat ook gaat ervaren…

Door zijn deelname aan Expeditie Robinson heeft Lenny natuurlijk ervaring met de camera’s. Hij heeft daar geleerd dat je ‘altijd jezelf moet blijven’. “Sommige kandidaten hadden tijdens de expeditie een masker op, maar die zijn allemaal door de mand gevallen.” Klik hier om het hele interview met Lenny Janssens en een aantal medekandidaten te lezen.

En nu is hij te zien in Blind Getrouwd…

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

29 januari 2019 /