Blind Getrouwd België op Videoland

Blind Getrouwd – het vijfde seizoen uit België – kun je nu vanuit Nederland kijken via Videoland. Misschien heb je via VTM GO dit seizoen al gezien? Nog niet? Ben je een echte liefhebber van Married at First Sight (#MAFS)? Dan is dit echt een show voor jou! Je vindt ‘m onder de naam Married at First Sight BE.

Maak hier alvast kennis met deelnemers Tatiana Rogier, Laura Lieckens, Winnie Bogaerts, Sonny Wagemans, Lothar Callaerts, Jonah Hulselmans, Nick Laenen, Christophe Ramont. En natuurlijk ook met experts Lotte Vanwezemael, Sarah Hertens, Filip Geelen, Wim Slabbinck en Gert Martin Hald.

Nieuw in het vijfde seizoen Blind Getrouwd

Blind Getrouwd is in Vlaanderen al jaren een succes en nu dus ook via Videoland te bekijken. Ik schreef er al verschillende artikelen over hier op mijn blog. Het is namelijk echt mijn guilty pleasure. Ik volg Married at First Site ook, maar op de een of andere manier pakt me dat minder. In België lijken de deelnemers van Married At First Site er wat serieuzer in te staan. Nu zijn er ten op zichte van de vorige seizoenen (en zeker ook met de Nederlandse variant) wel een aantal verschillen. Hier een lijstje:

  1. Voor het eerst werd Blind Getrouwd uitgezonden op zondagavond op VTM. En met succes! (Benieuwd of Blind Getrouwd / Married At First Sight BE op Videoland ook zo’n schot in de roos is, red.)
  2. Een primeur in de Vlaamse versie: voor het eerst wordt een homokoppel gematcht.
  3. Er is een nieuw expertenteam bestaande uit Lotte Vanwezemael, Sarah Hertens, Filip Geelen, Wim Slabbinck en Gert Martin Hald. Onderaan dit artikel kun je uitgebreid meer over de experts van Married At First Sight België lezen.
  4. Het Blind Getrouwd-avontuur duurt voor het eerst zeven in plaats van vijf weken. De koppels gaan een halve week langer op huwelijksreis en wonen anderhalve week langer samen.
  5. De eerste twee dagen na het huwelijk brengen ze door in een B&B in eigen land in plaats van meteen op huwelijksreis te vertrekken. Zo kunnen ze fris aan hun – romantische? – vakantie beginnen.
  6. De huwelijksreizen: de koppels van Married At First Sight België gaan niet alleen enkele dagen langer op huwelijksreis, maar ook verder én exotischer: Kenia, Bali, Thailand en Mexico vormen het prachtige decor van de eerste week samen. Elke bestemming werd gekozen vanuit de persoonlijkheid van elk koppel. Sommige duo’s genieten van een rustige strandvakantie, andere van een avontuurlijke rondreis of safari.
  7. Voor het eerst krijgen alle koppels elkaar al tijdens de opnames te zien. Halverwege het experiment gaan ze een dag op ‘bootcamp’, waar ze samen met de experten aan de slag gaan met opdrachten. Natuurlijk is dit ook te zien in Blind Getrouwd op Videoland.

Deelnemers Blind Getrouwd 2020

Acht trouwers, vijf mannen, drie vrouwen, vier koppels – het is tijd voor het vijfde seizoen van Blind Getrouwd in België en op Videoland mogen we er nu ook van genieten! Al noemen ze ‘m daar wel Married At First Sight BE. Meer dan 3000 kandidaten uit België schreven zich in in de hoop de liefde van hun leven te vinden dankzij de populaire reeks die vorig jaar werd gevolgd door gemiddeld 1.161.000 kijkers. Maak kennis met Tatiana Rogier, Laura Lieckens, Winnie Bogaerts, Sonny Wagemans, Lothar Callaerts, Jonah Hulselmans, Nick Laenen, Christophe Ramont. Zij gaan het avontuur aan!

Tatiana Rogier

Tatiana Rogier - deelneemster Blind Getrouwd seizoen 5
Tatiana Rogier

De 29-jarige Tatiana Rogier uit Asper (Oost-Vlaanderen) is non-food verantwoordelijke in een Colruyt-supermarkt. Ze omschrijft zichzelf als ‘vrolijk, enthousiast en een echt familiemens’. Tatiana Rogier is een spontane jongedame die geniet van het leven. Ze houdt van shoppen en uit eten gaan, gezellige dingen doen met mensen die ze graag ziet. Deze dame is een echte Buffalo (voetbalsupporter van KAA Gent). Ze zoekt een partner die weet wat hij wil, een enthousiaste doorzetter met veel gevoel voor humor. Een lieve stoere man. Respect en eerlijkheid zijn voor haar cruciaal in een relatie. Tati – zoals ze ook wel wordt genoemd – droomt van een huwelijk in een koets, met duiven en in een kanten jurk. Ze heeft een tatoeage waarop staat: ‘Je ne regrette rien’. 

Tatiana Rogier aan het woord: “Wat voor iemand ik ben? In elk geval een heel sociaal persoon, een échte levensgenieter. Ik reis zeer graag, ga graag uit eten en shoppen is eerlijk gezegd ook een deel van m’n leven (lacht). Ook voor een loopje ben ik zeker te vinden. Ik werk als non food verantwoordelijke bij Colruyt en sta in voor de planningen van mijn afdeling. Ik ben misschien wel wat koppig en heb soms een grote mond, maar ik heb ook een zeer klein hartje. Eigenlijk ben ik een gevoelig persoon.

Tinder is m’n ding niet echt

Over haar liefdesleven zegt Tatiana Rogier: “Ondertussen ben ik anderhalf jaar single. Tinder is m’n ding niet echt, ik leer iemand liever meteen in persoon kennen. De reden waarom ik tot nu toe de ware nog niet gevonden heb, is denk ik deels omdat ik redelijk kieskeurig ben. Ik ga altijd te hard af op de eerste indruk en denk over alles tien keer na. Zou m’n partner goed zijn voor mij? Zijn het leuke schoonouders? Dat soort vragen stel ik me.”

“Ik hoop dat ik in het gemeentehuis een grote man zal zien staan, in een marineblauw kostuum met witte sportschoenen onder. Van iemand met donker haar en een mooie lach ben ik zeker fan (lacht). Verder hoop ik dat het een man is die weet wat hij wil in het leven en stevig in zijn schoenen staat. Gevoel voor humor zou niet spijtig zijn, want lachen doe ik super graag. Ik stap met zeer hoge verwachtingen in dit experiment en heb er een heel goed gevoel bij dat het de man van mijn leven zal zijn. Op ons avondfeest zou ik graag een barn wedding hebben: in een schuur met veel houten elementen en lange tafels”, vertelt Tatiana Rogier enthousiast.

Laura Lieckens

Laura Lieckens - deelneemster Blind Getrouwd seizoen 5
Laura Lieckens

De 27-jarige Laura Lieckens is interieurarchitecte en afkomstig uit Turnhout (Antwerpen). Ze is chaotisch, spontaan, enthousiast en sportief. Laura Lieckens is een open boek, creatief en vooral géén ochtendmens. Ze is een fervente supporter van de voetbalclub Standard maar mist elke goal, omdat ze constant babbelt met haar vriendinnen. Ze speelt volleybal en geeft ook volleytraining aan kinderen, reist graag en familie en vrienden betekenen alles voor haar. Haar ideale partner is sportief, goedlachs, sociaal en eerlijk. Ze wil graag een man die klaar is voor het echte leven en weet wat hij wil. Laura heeft een zwak voor lange sportieve mannen met een baard.  

Zelf omschrijft Laura Lieckens zichzelf als volgt: “Ik ben heel chaotisch en vaak heel enthousiast. In heb een master interieurarchitectuur op zak en werk als interieurarchitecte voor Casa. Samen met een collega sta ik in voor het uittekenen van nieuwe winkels, beursstanden en het uitwerken van het conceptboek. Een hele fijne job waarin ik mijn creativiteit kan combineren met mijn sociale ik. Ik kan moeilijk stilzitten. Een drukke agenda overheerst momenteel mijn leven, met onder andere vier dagen volleybal per week. Ik speel zelf en geef ook training aan de allerkleinsten.”

Verlies van haar mama

“Nu wordt het tijd dat iemand me helpt om tijd te maken. Ook van voetbal kan ik meespreken: ik ben fervent supporter van Standard Liège. Een droomavond voor mij? Een match Standard – Anderlecht met een goei glas Duvel in mijn handen (lacht). Voor de rest zijn familie en vrienden voor mij heel belangrijk. Op jonge leeftijd heb ik mijn mama verloren en dat heeft mij gemaakt tot de persoon die ik ben.”

Over haar liefdesleven zegt Laura Lieckens: “De twee partners die ik reeds gehad heb, waren toppers van formaat. Ik denk dat ik blij mag zijn dat ik de belangrijke delen in mijn leven met deze twee heb kunnen delen. Maar zoals het vaak gaat op jonge leeftijd, ben ik ze niet op de juiste moment tegen het lijf gelopen. Ondertussen ben ik anderhalf jaar single. Ik ben in die periode enkele keren op date gegaan maar uit schrik om gekwetst te worden, hield ik vaak de boot af. Ik hoop in het gemeentehuis een man aan te treffen die sterk in zijn schoenen staat, graag tijd doorbrengt met zijn familie en met ambitie die hij kwijt kan in zijn job.”

Winnie Bogaerts

Winnie Bogaerts - deelneemster Blind Getrouwd seizoen 5
Winnie Bogaerts

De 28-jarige Winnie Bogaerts is site manager bij een pharmabedrijf. Ze is afkomstig uit Lier. Ze is een vlotte babbelaar met veel interesses en hobby’s, maar is ook een gevoelige ziel met een klein hartje. Door haar achtergrond als biologe houdt ze van alles wat zich buiten afspeelt: van in haar tuin werken tot wandelen. Winnie Bogaerts duikt graag en is iemand die open staat voor nieuwe ervaringen en avontuurlijk in het leven staat. Eerlijkheid, openheid, trouw en passie zijn wat ze zoekt in een relatie. Haar ideale partner heeft veel gevoel voor humor, heeft ook een avontuurlijke kant en is iemand die niet bang is om zijn gevoelens te tonen. Iemand op wie ze kan bouwen.

Winnie Bogaerts: “Wat voor iemand ik ben? Da’s een moeilijke! Ik denk dat ik mezelf zou omschrijven als vrolijk en energiek, iemand die houdt van lachen en bijna nooit stopt met babbelen, zelfs niet in mijn slaap. Van buiten zijn hou ik: zowel wandelen als onder water, met het duiken. Ik plan mijn agenda redelijk vol met afspraken met vrienden en familie, maar ik kan er ook echt van genieten rustig een boek te lezen of in de tuin te werken.”

Nerdy

“Redelijk nerdy ben ik absoluut: ik speel graag board games, volg verschillende gaming kanalen op Youtube en ben een grote Harry Potter fan (lacht). Ik werk als Site Manager voor Janssen Pharmaceutica. Over heel Nederland en België start ik kliische studies op die in ziekenhuizen worden uitgevoerd met nieuwe medicatie.”

Over haar liefdesleven zegt Winnie Bogaerts: “Ik heb al twee lange relaties gehad, van 5 en 7 jaar. Na 9 maanden vrijgezel te zijn, ben ik helemaal klaar voor dit avontuur. Ik hoop op een man waarmee ik goed kan lachen en babbelen. In het beste geval is er meteen een klik en kunnen we de hele avond blijven praten zonder dat er ongemakkelijke stiltes vallen. Mijn ideale trouwdag? Eentje die niet te vroeg start zodat ik toch een beetje kan uitslapen”, besluit ze lachend.

Natuurlijk zijn jullie ook nieuwsgierig naar de mannen uit Married At First Sight België. Dit zijn ze:

Sonny Wagemans

Sonny Wagemans - deelnemer Blind Getrouwd seizoen 5
Sonny Wagemans

De 30-jarige Sonny Wagemans uit Antwerpen is process operator. Hij is rationeel, sportief, toegewijd en een levensgenieter. Gaat overal volledig voor, wil zichzelf verder blijven ontwikkelen en af en toe buiten zijn comfort zone treden. Hij wil zo veel mogelijk van de wereld zien en hecht zeer veel belang aan familie en vrienden. Sonny Wagemans is in alles wat hij doet zeer competitief. Hij zal zijn vrouw niet snel laten winnen als romantisch gebaar, maar zal haar eerder helpen zodat zij de volgende keer zélf wint. Sonny Wagemans zoekt een vrouw met pit en passie, en er mag “een hoekske af zijn”. Hij wil zich graag binden en zoekt iemand waarmee hij een leven kan opbouwen.

Zelf vertelt Sonny Wagemans het volgende: “Ik zou mezelf omschrijven als goedlachs en positief. Ben sportief ingesteld en zoek regelmatig nieuwe uitdagingen. Ik basket, boulder ( klimmen op 3-4 meter zonder bescherming) ga outdoor zwemmen en doe regelmatig aan calisthenics, dat is fitnessen met eigen lichaamsgewicht. Daarnaast hou ik me ook graag creatief bezig. Ik ben lang schrijnwerker geweest dus in alles van ontwerp tot creatie kan ik me wel vinden. Tekenen is ook één van mijn hobby’s. Overdag ben ik chemisch operator bij BASF in Antwerpen. Een boeiende job die handenarbeid combineert met spanning en denkwerk: werkelijk alle dingen die ik zoek in een job.”

Liefdesleven van Sonny Wagemans

Over zijn liefdesleven vertelt Sonny Wagemans: “Ik heb al enkele relaties gehad die enkele jaren duurden, maar tot nu toe strookten bijvoorbeeld onze toekomstvisies niet helemaal en dan moet je helaas een moeilijke beslissing nemen. Ondertussen ben ik een drietal jaar single. Als laatste vrijgezel in een vriendengroep van koppels word je al snel gekoppeld, maar helaas is er uit die blind dates nooit iets van lange duur ontstaan. Tinder heb ik ook geprobeerd, eveneens zonder succes.”

“Ik hoop in het gemeentehuis een goedlachse knappe vrouw te zien staan, die avontuur niet schuwt. Graag eentje met een klein hoekje af (lacht)! Gevoel voor humor, lief en zorgzaam zijn, zijn ook wel belangrijke zaken voor mij. Mijn ideale trouwdag hoeft niets extreem te zijn. Een leuke locatie in de natuur, een oude hoeve of industrieel pand, een toffe vrouw en samen vieren met mijn familie en goede vrienden is meer dan voldoende. Uiteraard gecombineerd met hapjes, drank en plezante muziek!”

Lothar Callaerts

Lothar Callaerts - deelnemer Blind Getrouwd seizoen 5
Lothar Callaerts

De 26-jarige Lothar Callaerts komt uit Puurs – Sint – Amands (Antwerpen) en is vertegenwoordiger bij een kledingmerk. Hij is sociaal, ambitieus, rechtuit en gemakkelijk in de omgang. Een heel eerlijk persoon, humoristisch, modebewust en emotioneel. Lothar Callaerts gaat graag uit eten en op stap, maar kan evengoed genieten van een avondje gezellig thuisblijven. Koken is zijn passie. Zijn ideale partner is eerlijk en spontaan, staat stevig in haar schoenen en beschikt over een flinke portie humor. Hij zoekt een vrouw die haar gedacht durft te zeggen.

Lothar Callaerts vertelt: “Ik ben vertegenwoordiger van kledij en schoenen, voor het merk Fred Perry. Dat wil zeggen dat alle winkels in België hun collectie bij mij komen kiezen. Ik ben een goedlachse man, erg sociaal en heel gemotiveerd om iets van dit Blind Getrouwd-avontuur te maken. Maar ook: wat angstig om afgewezen te worden.”

Lothar heeft al samengewoond

Over zijn liefdesleven vertelt Lothar Callaerts het volgende: “Ik heb al twee serieuze relaties gehad en heb in beide gevallen ook samengewoond. Ondertussen ben ik iets meer dan een jaar vrijgezel. Ik heb wel wat gedatet, meestal op de spontane manier. Dating apps gebruik ik ook soms, maar zonder succes. Ik ben enorm klaar om dit avontuur aan te gaan en heb veel vertrouwen in de match die de experten voor mij hebben uitgekozen.”

“Ik hoop in het stadhuis vooral iemand te zien staan die graag lacht en meteen het ijs mee zal breken. Iemand die zeer sociaal is en er direct voor wil gaan. Hoe mijn ideale trouwdag eruit ziet? Het moet vooral een dag zijn waarop veel gelachen wordt. Niet alleen door mijn partner, maar ook met familie en vrienden die belangrijk zijn voor mij. Op een intieme locatie die veel charme uitstraalt.”

Jonah Hulselmans

Jonah Hulselmans - deelnemer Blind Getrouwd seizoen 5
Jonah Hulselmans

De 30-jarige Jonah Hulselmans komt uit Arendonk. En bevriend met die andere vrijgezel uit Arendonk die eerder meedeed: namelijk Victor van Meerten (uit seizoen 4 van Blind Getrouwd, die hopelijk ook nog op Videoland wordt toegevoegd). Jonah Hulselmans is een IT consultant en app ontwikkelaar, maar is niet de ‘klassieke IT nerd’. Hij omschrijft zichzelf als vrolijk en goedlachs, is een echte doorzetter en kan af en toe koppig uit de hoek komen. Hij kocht een huis dat hij al een tijd aan het verbouwen is. Deze man is sportief en muzikaal (zo speelt hij prachtig piano), heeft een goed ontwikkeld gevoel voor stijl en bezit een liefde voor mooi design. Hij zoekt een vrouw van de wereld, goedlachs, vrolijk en naturel. Wat hij verwacht van een relatie? Lachen, lachen, lachen en nog eens lachen.

Jonah Hulselmans vertelt: “Ik ben mobile developer en maak mobiele applicaties voor bedrijven en soms ook voor particulieren. Dit vooral voor de twee bekendste platformen, iOS en Android. Ik ben een energiek en sportief iemand die graag van het leven geniet. Iets dat ik binnenkort hopelijk kan delen met iemand.”

Liefde van het leven tegen het lijf lopen

Over zijn liefdesleven zegt Jonah Hulselmans: “Ik ben nu 7 jaar vrijgezel en heb voor dit avontuur 2 echte relaties gehad. Ik ging er tot nu toe vanuit dat ik de liefde van mijn leven ooit ging vinden door ze letterlijk tegen het lijf te lopen. Zoals in de romantische komedies (lacht). De laatste 2 jaar heb ik wel Tinder geprobeerd, maar dat was het ook niet. Omdat het dan precies geforceerd is.”

“Via Blind Getrouwd hoop ik iemand te leren kennen sociaal is, van het leven geniet en die mij vooral aanvaardt zoals ik ben. Mijn ideale trouwfeest, naast een toffe madam? Eentje waarbij ik al mijn vrienden en familie rond me heb, waar lekker eten is, gevolgd door een dansfeest waar iedereen uit de bol gaat.”

Nick Laenen

Steward Nick Laenen uit Antwerpen in Blind Getrouwd
Nick Laenen

De 38-jarige Nick Laenen uit Antwerpen is steward en instructeur. Hij omschrijft zichzelf als positief, grappig, gevoelig en energiek. Hij probeert elke dag alles uit het leven te halen en is een prettig gestoorde levensgenieter die de dingen zegt zoals hij ze ziet. Door zijn onregelmatige werktijden als steward is het niet evident om een serieuze relatie op te bouwen. Vertrouwen, humor en communicatie vindt Nick Laenen erg belangrijk in een relatie. Zijn ideale partner is iemand die ook humor heeft, met beide voeten op de grond staat, die trouw is en gelooft in de ware liefde. 

Over Christophe Ramont en Nick Laenen heb ik eerder al een uitgebreid voorstel-artikel gelezen. Klik hier om het artikel over het eerste homokoppel in Blind Getrouwd België te lezen. Dit artikel over Blind Getrouwd op Videoland is tenslotte al een flinke lap tekst.

Christophe Ramont

Ambtenaar Christophe Ramont uit Gent in Blind Getrouwd
Christophe Ramont

De 38-jarige Christophe Ramont is ambetenaar bij de Stad Gent, waar hij ook woonachtig is. Hij omschrijft zichzelf als eerlijk, immer positief en enthousiast, een wereldburger, cultuurliefhebber en een foodie die zelf voor geen meter kan koken. Christophe Ramont zoekt een partner om dromen en avonturen mee te delen maar ook de miserie en de tegenslagen te verwerken die soms bij het leven horen. Eerlijkheid, vertrouwen, communicatie en er onvoorwaardelijk zijn voor elkaar, zijn voor hem cruciale waarden in een relatie. Zijn ideale partner is humoristisch, intelligent, heeft veel zin voor initiatief en een sterk relativeringsvermogen. Voor Christophe is trouwen heel belangrijk. Dat doe je niet zomaar. “Je gaat een engagement aan met iemand voor een lange tijd, en dat doe je hopelijk maar één keer”. 

Experts Blind Getrouwd België

Het vijfde seizoen van Blind Getrouwd – het seizoen dat dus op Videoland staat nu – werd gemaakt met een nieuw expertenteam. Gert Martin Hald is er al van het prille begin bij, voor Wim Slabbinck is het zijn derde reeks. Nieuw zijn Sarah Hertens, Filip Geelen en Lotte Vanwezemael. Kortom: maak kennis met de experts van Married At First Sight België.

Sarah Hertens

Sarah Hertens - expert Blind Getrouwd - op VTM / Videoland
Sarah Hertens

Klinisch psycholoog en relatietherapeut Sarah Hertens (44) werkte al vier jaar mee als psycholoog achter de schermen bij Blind Getrouwd. Daar stond ze vooral in voor de pre-screening en begeleiding van de kandidaten. Voor het eerst werkte ze nu ook mee aan de matchmaking zelf en begeleidt ze de koppels gedurende het hele proces. Sinds 2004 is Sarah zelfstandig psycholoog in haar eigen praktijk te Hasselt voor Individuele – en Relatietherapie en Psychodiagnostiek. Sinds 2006 is ze ook HR Advisor en Professional Coach voor familiebedrijven.

Sarah bevraagt de deelnemers van Married At First Sight België vooral over hun gezin van herkomst, hun relatiehistoriek en ze kijkt ook naar de levenslijn en de hechtingsstijl van de kandidaten.

Filip Geelen

Filip Geelen - expert Blind Getrouwd - op VTM / Videoland
Filip Geelen

Klinisch seksuoloog, relatie- en psychotherapeut Filip Geelen (37) begeleidt al 10 jaar op zelfstandige basis cliënten met relationele en/of seksuele problemen, zowel individueel als als koppel. Daarboven is hij na een vierjarige opleiding aan UA ook integratief psychotherapeut. Deze stroming is een mix van cliëntgerichte, gedragstherapeutische, systeem- en psychodynamische therapie om mensen te begeleiden die worstelen met algemenere vragen dan puur het seksuele.

In Married At First Sight België gaat Filip op huisbezoek bij de kandidaten. Hij focust op hoe ze wonen, werken, leven, wat hun daginvulling is en hoe compatibel hun levens zijn. Zeer noodzakelijk om mee te nemen in de matching want na het huwelijk en de huwelijksreis moeten de deelnemers samenwonen, werken en leven. Tijdens het samenwonen is hij degene die de koppels bijstaat en hun dagdagelijkse flow onder de loep neemt vanuit de huiselijke context.

Lotte Vanwezemael

Lotte Vanwezemael - expert Blind Getrouwd - op VTM / Videoland
Lotte Vanwezemael

De 27-jarige Lotte Vanwezemael is bachelor in psychologie, master klinische psychologie en seksuologie. Ze doet momenteel een postgraduaat forensische psychodiagnostiek en counseling. Ze werkt als psycholoog en seksuoloog bij Stemina en doet individuele en groepsbegeleiding in het CAW Hasselt. 

In Married At First Sight België werkt Lotte Vanwezemael vooral aan de verbinding en de connectie tussen de duo’s onder andere door aan de hand van relevante activiteiten en opdrachten de hormonen te stimuleren die verliefdheid en verbinding opwekken.

Wim Slabbinck

Wim Slabbinck - expert Blind Getrouwd - op VTM / Videoland
Wim Slabbinck

Klinisch seksuoloog en antropoloog Wim Slabbinck (37) vond op zijn veertiende het boek ‘Human Sexual Response’ in de boekenkast van zijn vader. Enkele slapeloze nachten later wist hij het: ooit zou hij seksuoloog worden. In zijn praktijk ontmoet Wim mensen die in de knoop liggen met hun seksualiteit, wat samenvloeide tot zijn goed onthaalde debuut ‘Waarom mannen geen seksboeken kopen’ (2016).

Slabbinck focust zich in Married At First Sight België vooral op de relatiegeschiedenis van de deelnemers, de partnerkeuze en partnervoorkeur: naar welke partner zijn ze op zoek, welke kwaliteiten vinden ze belangrijk, en wat werkte in het verleden voor hen? Wat niet?

Gert Martin Hald

Gert Martin Hald expert Blind Getrouwd; vijfde seizoen nu te zien op Videoland
Gert Martin Hald

De Deense professor en klinisch psycholoog Gert Martin Hald (45) heeft als enige expert geen persoonlijk contact met de deelnemers, maar onderwerpt hen aan een grondig kwantitatief onderzoek. Met zijn tests onderzoekt hij de intelligentie van de deelnemers, persoonlijkheid, seksualiteit, interesses, normen en waarden, visie op het leven, communicatie, aantrekkelijkheid en deal breakers. Op die manier bepaalt Hald of er binnen de poule van de meer dan 3000 singles op papier een sterke match gevonden kan worden voor een bepaalde persoon. Van daaruit gaan de andere experten mee aan de slag.

Wat vinden Nederlanders van Vlaamse Blind Getrouwd op Videoland?

Ik ben erg benieuwd wat de Videoland kijkers van de experts van de Vlaamse Blind Getrouwd vinden. En missen ze de presentatie niet? In Nederland is presentator Carlo Boszhard natuurlijk erg aanwezig; dat gold ook voor de presentator van het eerste uur Peter van der Vorst. In Vlaanderen is er alleen een voice-over. En aansluitend wordt er nagepraat via VTM Go met prominenten en de deelnemers. Kortom: benieuwd hoe Blind Getrouwd op Videoland wordt ontvangen. Als het een succes is, mogen we misschien ook de andere vier seizoenen nog ontvangen.

Let op: als je dit programma niet meteen kunt vinden in het overzicht van Videoland zoek dan op Married At First Sight België.

Married at First Sight Nederland in België

Waar we in Nederland op Videoland kunnen genieten van het vijfde seizoen van Blind Getrouwd, daar kunnen ze in België genieten van het vijfde seizoen van Married at First Sight. Sinds 12 mei 2020 wordt dit iedere dinsdag uitgezonden op Vitaya.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 juni 2020 /