Deelnemers Blind Getrouwd Seizoen 4 VTM

Deelnemers Blind Getrouwd Seizoen 4 op VTM… Welke gezichten zien we vanaf maandag 28 januari voorbij komen? Welke singles laten de wetenschap bepalen met wie ze gaan trouwen. En wie zijn die wetenschappers eigenlijk? We duiken er in.

Update 25/01/2019 – aanstaande maandag maken we in de eerste aflevering kennis met zes van de tien deelnemers. Wie zijn ze? Hoe reageren ze als ze te horen krijgen dat er een match voor hen werd gevonden? Families en vrienden worden op de hoogte gebracht en de deelnemers gaan op zoek naar een trouwjurk en een kostuum, terwijl de zenuwen zich opstapelen tot dé climax: hun man of vrouw aan het altaar zien staan.

Line Verckist

Line Verckist is 29 jaar oud en woont in Antwerpen. Ze is Mandaatassistent en alweer drie jaar single. Line is een sportieve dame, die aan volleybal en joggen doet. Ze is dol op reizen en gaat graag naar festivals. Ze is een doorzetter, een bezige bij die goed kan multitasken, lacht graag en veel, is sociaal en heeft een groot en warm hart voor vrienden en familie. Maar ze kan ook slecht tegen haar verlies en laat niet snel het achterste van haar tong zien. Line Verckist zoekt een partner die optimistisch is, vindingrijk en sociaal.

Joke Zwanckaert

Joke Zwanckaert is 31 en woont in Gent. Ze is leerkracht kantoor en godsdienst, maar heeft recent ook haar diploma als kok gehaald. Ze is nu 3,5 jaar single. Joke houdt van muziek en reist graag. Ze is gevoelig, openhartig, gedreven, sociaal, zorgzaam en babbelt graag. Maar ze is ook perfectionistisch en soms een twijfelaar. De ideale partner van Joke Zwanckaert is een zorgzame levensgenieter, een open persoon die goedlachs is.

Annelies Huibers

Annelies Huibers (29) woont in Kessel-Lo en is ook leerkracht. Ze is nog maar een jaar single, maar beproeft haar geluk graag via dit experiment. Ze is sportief, kookt graag, vrienden en familie zijn heel belangrijk voor haar. Annelies omschrijft zichzelf als vrolijk en sociaal, avontuurlijk en creatief. Ze is een doorzetter. Annelies Huibers zoekt een man die sociaal is, avontuurlijk aangelegd en kan genieten van de kleine dingen in het leven. Hecht veel belang aan humor, positief ingesteld zijn, maar met een portie nuchterheid.

Elke Voorspoels

Elke Voorspoels is 37 en woont in Zwijndrecht. Ze is product assistant en vier jaar single. Elke houdt van winkelen – je kunt haar zelfs een shopaholic noemen – gaat graag op stap met vrienden en familie en is sportief. Ze is spontaan, sociaal, lief en een warme persoon. De ideale partner van Elke Voorspoels is een soulmate, is eerlijk en heeft gevoel voor humor.

Jolien Baeten

Jolien Baeten (29) woont in Etterbeek en is accountmanager. Ze is een avontuurlijk type – ze doet aan muurklimmen – dat graag op reis gaat, geniet van het leven en de natuur. Jolien is sociaal, lief en een echte doorzetter. Deze dame weet goed wat ze wil en is kritisch voor zichzelf. Ze is nu drie jaar single en op zoek naar een lieve, zorgzame man die graag lacht en niet bang is om affectie te tonen.

Lenny Janssens

Lenny Janssens is 36 en woont in Temse. Hij is zaakvoerder in de horeca en vier jaar single. Lenny houdt van koken, uit eten gaan, reizen en is sportief (padel en voetbal). Hij omschrijft zichzelf als een realist met een open geest. Is geen open boek maar als hij zich goed voelt bij iemand, stelt hij zich meer open. De ideale vrouw van Lenny Janssens heeft de juiste waarden en normen, is geen twijfelaar. Iemand met een zacht karakter, een warm hart en een avontuurlijk type dat niet op haar mondje gevallen is. Je kunt Lenny uit Expeditie Robinson kennen. 

Joris Brauns

Joris Brauns is 30, woont in Antwerpen en is zaakvoerder IT. Hij is een jaartje single.
Joris is sportief (boksen, fitness, lopen), bakt graag (is banketbakker van opleiding), houdt van reizen en wandelen. Hij omschrijft zichzelf als gedreven en gepassioneerd, goedlachs en ondernemend. Daarnaast is hij perfectionistisch. Joris Brauns zoekt een vouw die communicatief is, zelfstandig, maar ook gevoelig.

Victor Van Meerten

Victor Van Meerten (29) woont in Arendonk en is office manager. Hij is vier jaar single. Een echte levensgenieter, kookt graag, sport, is zeer sociaal en goedlachs, gaat graag
nieuwe uitdagingen aan. Victor is DJ. Hij is slordig en kan moeilijk nee zeggen. Victor Van Meerten zoekt een vrouw die van het leven geniet, sociaal, open en positief ingesteld is.

Stijn Van Goethem

Stijn Van Goethem is dertig en woonachtig in Gent. De accountmanager is vijf jaar single. Hij sport (lopen en fietsen) en leest graag science fiction. Hij is ook een echte bingewatcher. Stijn is eerlijk, sociaal, zorgzaam en trouw, maar ook slordig en koppig, vertoont uitstelgedrag. De ideale vrouw van Stijn Van Goethem is intelligent. Ze heeft humor, is communicatief en initiatiefrijk.

Tim Beer

Tim Beer is 35 en woont in Schoten. De key accountmanager is 2,5 jaar vrijgezel. Hij golft, jogt en zwemt. Is een levensgenieter die graag uit eten gaat en geniet van een
goed glas wijn . Tim omschrijft zichzelf als sociaal en vlot, eerlijkheid is zeer belangrijk, houdt van een uitdaging en is ambitieus. Hij kan geen nee zeggen, maar is toch koppig. Tim Beer zoekt een sociale vrouw die kan genieten van het leven.

Experts Blind Getrouwd

Het expertenteam blijft hetzelfde als vorig jaar, met uitzondering van Alexander Witpas die er dit seizoen wegens een drukke agenda niet bij kon zijn. Gert Martin Hald, de Deense professor en klinisch psycholoog heeft als enige expert geen persoonlijk contact met de deelnemers, maar onderwerpt hen aan een grondig kwantitatief onderzoek. Met zijn tests onderzoekt hij de intelligentie van de deelnemers, persoonlijkheid, seksualiteit, interesses, normen en waarden, visie op het leven, communicatie, aantrekkelijkheid en deal breakers. Op die manier bepaald Hald of er binnen de poule van de meer dan 3600 singles op papier een sterke match gevonden kan worden voor een bepaalde persoon. Ondertussen gaan ook de andere drie andere experten, Wim Slabbinck (klinisch seksuoloog en antropoloog), Margo Van Landeghem (psycho- en relatietherapeut) en Sybille Vanweehaeghe (singlescoach, seks- en relatietherapeute en moraalwetenschapper) elk op hun manier de slag.

Blind Getrouwd Seizoen 4 is vanaf maandag 28 januari weer op tv te zien. VTM start meteen met een dubbelaflevering. Ik kan er in ieder geval niet op wachten. Heel benieuwd welke singles aan elkaar worden gekoppeld. Wie denk jij?

Wist je dat expert Wim Slabbink een boek heeft geschreven? En ook van Margo Van Landeghem kunnen we werk verwachten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 januari 2019 /