Seizoensfinale Familie 2019: de maskers vallen af

Na enkele bloedhete dagen belooft de temperatuur in de Vlaamse huiskamers vanavond nog enkele graden hoger op te lopen. Vanavond wordt namelijk de spannende seizoensfinale Familie 2019 op de kijkers afgevuurd.

Jasmijn Van Hoof in de seizoensfinale van Familie

In de extra lange slotaflevering staan enkele potjes op het punt om over te koken, zoals dat van Guido (Vincent Banic), Iris (Marianne Devriese) en Marie (Lien Van de Kelder). Ook de beruchte pyromaan zorgt voor suspense en daar dreigt Stefanie (Jasmijn Van Hoof) het slachtoffer van te worden.

Kürt Rogiers in de seizoensfinale van Familie

Iris zit Marie al wekenlang op de hielen en wil haar laten boeten voor de moord op haar tweelingzus Evy. In de donderdagaflevering drong ze het huis van Marie en Mathias (Peter Bulckaen) in Frankrijk binnen en ontdekte ze dat Véroniques kleinzoon Kasper leeft. Iris ontvoerde de baby en is onderweg naar Véronique en Lars in Cap Blanc-Nez. Daar dreigt de situatie helemaal uit de hand te lopen, want Marie is niet van plan haar pasgeboren zoon zomaar uit handen te geven.

Lien Van de Kelder in de seizoenfinale van Familie

Tussen Stefanie en Elias (Ian Thomas) is de vonk eindelijk overgeslagen en dat resulteerde in een passionele kus. In de seizoensfinale hangen er echter donkere wolken boven het kersverse koppel. De pyromaan die hun auto’s in vlammen liet opgaan, zorgt namelijk voor extra vuurwerk. En het blijft niet bij auto’s, want de brandstichter richt zijn pijlen op Stefanie. Wie is verantwoordelijk voor de vlammenzee? En wat is de pyromaan met haar van plan? De maskers vallen af…

Roel Vanderstukken als Benny in de seizoensfinale van Familie

Terwijl zijn dochter doodsangsten uitstaat, breekt voor de nietsvermoedende Benny (Roel Vanderstukken) het moment van de waarheid aan. Hij zette samen met Robyn (Jits Van Belle) een benefiet op poten ten voordele van Rikske (Toots Vanderstukken), die de ziekte van Duchenne heeft. Benny beloofde zijn publiek een exclusief optreden van Willy Sommers, maar die lijkt toch zijn kat te sturen. Patrick (Ludo Hellinx) houdt zijn hart vast wanneer hij het plan B van Benny hoort.

Vincent Banic in Familie - seizoensfinale

Ook Guido (Vincent Banic) loopt op de toppen van zijn tenen, sinds hij te horen kreeg wat zijn verloofde Emma (Bab Buelens) hem heeft aangedaan. Zij ging er op de dag van hun huwelijk vandoor met Lucas (Tom Viaene) en de kinderen. Emma vluchtte naar Afrika, maar kan zich daar niet langer verstoppen. Guido wil de confrontatie aangaan en zet alles op alles om zijn gezin te vinden.

Als cadeau voor de fans is de seizoensfinale van Familie al vanaf de ochtend voor de uitzending gratis te bekijken via het digitale platform VTM GO, uren dus voor de extra lange aflevering om 20.40 bij VTM wordt uitgezonden. Deze zomer kun je daarnaast je Familie-honger stillen met de web-serie Spoorloos.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

28 juni 2019 /