Cliffhangers Familie seizoen 29

Seizoen 29 van VTM Familie kent – ondanks het vroege slot door corona – toch een aantal cliffhangers. Misschien niet zo extreem spannend als je gewend bent, maar er zijn voldoende intriges die prangende vragen oproepen. Dit zijn de mysteries waarmee we de vervroegde zomerstop in gaan. Seizoen 30 gaat op 24 augustus 2020 weer van start!

Hoe ontwaken Jonas en Stefanie na hun stomende nacht? 

De aflevering eindigde vrijdag met een wel heel verrassend beeld. Amélie (Erika Van Tielen) – die het contact met haar crush Jonas (David Cantens) verbrak en uit pure geldnood aan de slag ging als luxe-escorte – besloot hem opnieuw op te zoeken, maar trof Jonas niet alléén aan in haar appartement… Hij vertoefde in de armen van Stefanie (Jasmijn Van Hoof), met wie hij tussen de lakens belandde. Welke gevolgen heeft deze nieuwe wending voor Jonas en Stefanie? Hoe reageert Guido (Vincent Baniç), die zijn relatie met haar nog maar nét op de klippen zag open? En welke stappen onderneemt Amélie?

Bekijk hier één van de cliffhangers van Familie seizoen 29.

Wat is ontvoerder Tony van plan met de hoogzwangere Hanne?

Verzorger Tony (Jeroen Van Dyck, die recent ook schitterde in #LikeMe) drijft de spanning al enkele weken op in Familie. Dat hij voor niets terugdeinst om door iedereen als held aanzien te worden, was al duidelijk voor de kijkers. In een opwelling ontvoerde Tony de hoogzwangere Hanne (Margot Hallemans), die tijdens een bezoek in zijn woning iets te veel te weten was gekomen over zijn lugubere verleden. Wat is Tony met Hanne van plan? Hoe lang houdt hij haar nog in zijn greep? En wat met haar ongeboren baby? Eén van de spannendste cliffhangers uit het 29ste seizoen van Familie.

Cliffhangers seizoen 29 Familie

Hervalt Quinten terug in zijn oude drankverslaving?

De ontvoering van Hanne weegt ook loodzwaar op haar grote liefde en toekomstige papa Quinten (Maxime De Winne). Hij kan het gemis niet meer aan en bezwijkt onder de emoties. Quinten greep vrijdag terug naar de fles en dreigt zo in zijn oude alcoholverslaving te hervallen…

Maxime De Winne (Quinten) in VTM Familie

Pakken Cédric, Véronique en Lars hun koffers om een nieuw leven op te bouwen in Singapore?

Dat Lars (Kürt Rogiers) voor lange tijd naar Singapore zou verhuizen om daar de job van zijn leven uit te oefenen, was al een tijdje bekend. Door de plotse dood van zijn prille liefde Alex (Dorien Reynaert) lijkt nu ook Cédric (Yanni Bourguignon) nood te hebben aan een nieuwe start in het buitenland. Vanavond hakte hij de knoop door en lichtte hij Mathias (Peter Bulckaen) in over zijn plan om samen met Lars en Véronique (Sandrine André) naar het verre Singapore te verkassen. Pakken de drie straks hun koffers?

Yanni Bourguignon (Cédric) in VTM Familie

Slaat de vonk terug over tussen Jenny en Patrick?

Gelukkig was er naast de vele intriges ook plaats voor vlinders in Familie. Hoewel het de nodige voeten in de aarde heeft, lijken Patrick (Ludo Hellinx) en Jenny (Hilde Van Haesendonck) toch terug naar elkaar toe te trekken nadat hun relatie eerder spaak liep. Hangt er tussen de twee opnieuw liefde in de lucht?

Op de foto zie je ook Jaak van Assche en Roel Vanderstukken.

 Jaak Van Assche (Alfons), Ludo Hellinx (Patrick), Hilde Van Haesendonck (Jenny) & Roel Vanderstukken (Benny) in VTM Familie

Telenovelle Sara

Meteen na de slotaflevering van Familie staat de cast van Sara klaar om de leegte bij de vele soapliefhebbers op te vullen. De succesvolle telenovelle is dan ook dé ideale feelgoodreeks in tijden van corona.

Sara is vanavond meteen om 20.35 uur gestart met een dubbelaflevering. Vanaf maandag 27 april is de serie met Veerle Baetens, Gert Winckelmans, Kürt Rogiers en Sandrine André dagelijks te zien om 20.00 uur. Ontdek hier alles over telenovelle Sara.

Nieuwe afleveringen van Familie zijn te zien vanaf maandag 24 augustus.

Foto’s VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 april 2020 /