#LikeMe op Videoland (seizoen 1)

#LikeMe is recent toegevoegd aan het aanbod van Videoland. Dat is goed nieuws voor de Nederlandse fans, want zij kunnen het eerste seizoen van de populaire Ketnet-reeks nu terugkijken.

Nu heb ik natuurlijk op VlaamsKijken al ontzettend veel geschreven over #LikeMe, dus de volgers kennen deze serie waarschijnlijk al. Maar voor als je dat helemaal hebt gemist, praat ik je even snel bij. #LikeMe vind je op Videoland bij de kinderprogramma’s en wordt aangeraden vanaf zes jaar. Maar laat je daar niet door tegen houden om deze serie te bekijken.

Bekende liedjes in modern jasje

Wat deze reeks zo leuk maakt, zijn alle bekende nummers die nu een moderne remake hebben gekregen. En daar zitten echt niet alleen songs bij van Vlaamse artiesten. Nee, ook verschillende Nederlandse hits hebben een modern jasje gekregen. Denk bijvoorbeeld aan ’t Is weer voorbij die mooie zomer van Gerard Cox, Ik heb je lief van Paul de Leeuw, Leef van Han van Eijk, Kon ik maar even bij je zijn van Gordon en Uit m’n bol van André Hazes. Alle nummers uit zowel het eerste als het tweede seizoen van #LikeMe heb ik op een rijtje gezet in het volgende artikel: Playlist van #LikeMe Ketnet seizoen 1 en 2.

Verhaal #LikeMe

Videoland omschrijft #LikeMe met de volgende woorden: “Caro Timmers is met haar ouders van een dorpje in de Ardennen naar Antwerpen verhuisd, omdat Caro’s moeder ernstig ziek is. De afstand naar het ziekenhuis werd te groot. Caro gaat naar een nieuwe middelbare school, waar ze niemand kent. Dat niet alles van een leien dakje loopt, blijkt al snel.”

Personages #LikeMe

De cast van #LikeMe telt voor Nederlandse kijkers misschien niet zo heel veel bekende namen. Toch weet ik zeker dat je jonge talenten als Pommelien Thijs, Maksim Stojanac, Camille Dhont, Joey Kwan en Francisco Schuster ook snel in de armen zal sluiten. Ze zetten namelijk stuk voor stuk mooie personages neer.

Danny Dorland in tweede seizoen #LikeMe

In het tweede seizoen – en dat verwacht ik over een tijdje ook op Videoland (in Vlaanderen zit het er bijna op) – kunnen we wel genieten van Nederlandse inbreng. Danny Dorland (geboren in Helmond) maakt namelijk deel uit van de vaste cast. Deze acteur kun je kennen uit de Nickelodeon-serie Spotlight. Hij had daarnaast gastrollen in Brugklas en SpangaS en maakte deel uit van de boyband Spaze.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

21 maart 2020 /