#LikeMe zoektocht in Durbuy

#LikeMe zoektocht vanaf zaterdag 4 juli in Adventure Valley Durbuy. Fans krijgen deze zomer de kans om in de voetsporen te treden van hun favoriete #LikeMe-personage. Ontdek wat er zoal te gebeuren staat.

En niet alleen voor deze speurtocht gaat #LikeMe naar de Ardennen. Ook de #LikeMe Winterspecial speelt zich af in de Ardennen.

#LikeMe zoektocht

Tijdens de #LikeMe zoektocht beleef je de sportdag uit het tweede seizoen. Je geniet van een avontuurlijke dag in het klimbos, het nettenpark en het 3D-labyrint. Daarnaast kom je langs verschillende activiteiten die de cast ook zelf heet gedaan.

Opdrachten cast

Natuurlijk ontbreekt de inbreng van de #LikeMe acteurs en actrices ook niet. Je wordt namelijk gegidst door filmpjes met boodschappen en opdrachten van Caro en haar vrienden.

#LikeMe-challenge

Zoektocht #LikeMe cast in Durbuy

Een van de activiteiten is de #LikeMe-challenge: een parcours waar de Ketnetters om het snelst door moeten terwijl iemand de tijd bijhoudt. Meer info op ketnet.be.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 juli 2020 /