#LikeMe zoektocht in Durbuy

#LikeMe zoektocht vanaf zaterdag 4 juli in Adventure Valley Durbuy. Fans krijgen deze zomer de kans om in de voetsporen te treden van hun favoriete #LikeMe-personage. Ontdek wat er zoal te gebeuren staat.

En niet alleen voor deze speurtocht gaat #LikeMe naar de Ardennen. Ook de #LikeMe Winterspecial speelt zich af in de Ardennen.

#LikeMe zoektocht

Tijdens de #LikeMe zoektocht beleef je de sportdag uit het tweede seizoen. Je geniet van een avontuurlijke dag in het klimbos, het nettenpark en het 3D-labyrint. Daarnaast kom je langs verschillende activiteiten die de cast ook zelf heet gedaan.

Opdrachten cast

Natuurlijk ontbreekt de inbreng van de #LikeMe acteurs en actrices ook niet. Je wordt namelijk gegidst door filmpjes met boodschappen en opdrachten van Caro en haar vrienden.

#LikeMe-challenge

Zoektocht #LikeMe cast in Durbuy

Een van de activiteiten is de #LikeMe-challenge: een parcours waar de Ketnetters om het snelst door moeten terwijl iemand de tijd bijhoudt. Meer info op ketnet.be.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

1 juli 2020 /