Derde seizoen #LikeMe aangekondigd; 2 nu op tv

Derde seizoen #LikeMe aangekondigd! En seizoen 2 is sinds vandaag – 12 januari 2020 – weer wekelijks op tv. Kan niet anders dan dat er om 08.50 uur heel veel kids (en stiekem misschien ook wel ouders) naar Ketnet kijken. 

De co-productie tussen Ketnet en Fabric Magic is vanaf de eerste aflevering in januari 2019 een groot succes! Op mijn blog zie ik vanaf dat moment dagelijks lezers, die mijn site bezoeken om meer over de #LikeMe cast en het verhaal te ontdekken. Maar ook de bewerkte bekende Nederlandstalige nummers zijn een shot in de roos. De cast staat dan ook regelmatig op het podium om die liedjes aan uitzinnige pubers ten gehore te brengen. En dan zijn er ook nog de #LikeMe boeken, waarmee je nog verder het verhaal in kunt duiken. De aankondiging van het derde seizoen #LikeMe is voor mij dan ook geen verrassing. 

NIEUWS!!! Zowel de soundtrack als de dvd van seizoen 2 zijn te bestellen.

Cast derde seizoen #LikeMe

Officieel is er alleen bekendgemaakt dat er een derde seizoen #LikeMe aankomt. Als je kijkt naar het verhaal en de nieuwe namen in het tweede seizoen, dan verwacht ik dat de rol van Caro (Pommelien Thijs) mogelijk wat kleiner wordt. En dat er qua hoofdfocus wordt afgewisseld tussen populaire hoofdpersonages als Camille (Camille Dhont), Vince (Maksim Stojanac), Kyona (Joey Kwan), Yemi (Francisco Schuster. Aan de andere kant: nu ze allemaal al een eigen boek hebben, zou ik het ook niet vreemd vinden als er verhalen worden gebouwd rondom nieuwe personages (waar we in seizoen 2 misschien al kennis mee maken.

Er zullen nieuwe kinderen in de klas komen (of meer uitspringen), waardoor je automatisch ook kennismaakt met nieuwe ouders. En ook nieuwe docenten komen volgens mij in de picture te staan. Wie dat precies zijn? Vanaf nu gaan we Instagram nog beter in de gaten houden. Ik verwacht dat de opnames deze zomer weer op de agenda staan – dan is het schoolgebouw tenslotte uitgestorven in verband met vakantie – en dat er dan heel wat berichtjes gaan verschijnen. Zo heb ik tenslotte ook al een groot deel van de cast van Undercover 2 ontdekt. 

Die ontwikkeling qua nieuwe leden van de cast, zie je ook in seizoen 2. Daarbij valt het op dat de meeste acteurs en actrices goed kunnen zingen. Nieuw in seizoen 2 van #LikeMe zijn sowieso:  Karen Damen (voormalig K3), Slongs Dievangons, Amaryllis Uitterlinden, Anne Reymen, Greet Rouffaer, Danny Dorland en Sali Haidara.

Verhaal derde seizoen #LikeMe

Wat het verhaal van het derde seizoen #likeme betreft, vind ik het lastiger. In het tweede seizoen dat vandaag – 12 januari 2020 – van start is gegaan zien we tenslotte ook verschuivingen. 

De zomervakantie loopt op haar einde en iedereen maakt zich weer klaar voor een frisse start aan ‘t SAS in Antwerpen. Na het afgelopen, toch wel bewogen, schooljaar besloot Caro Timmers terug te verhuizen naar de Ardennen waar ze met haar vader Peter Timmers (Jeroen van Dyck) de draad terug probeert op te pikken. Dat blijkt zonder mama Kristel (Ann Van den Broeck) toch niet zo vanzelfsprekend te zijn. Ik kan dus zomaar zo zijn dat ze in seizoen 2 alweer terug naar Antwerpen keren. 

Ook in Antwerpen loopt niet alles zoals voorheen. Camille ondervindt nog elke dag de gevolgen van haar daden van vorig jaar en heeft haar plek afgestaan aan de nieuwe Queen Bee: Merel (gespeeld door Liandra Sadzo). Vindt Caro haar draai in de Ardennen en valt alles weer in de plooi in Antwerpen? Daar kan de strijd om een ‘nieuwe mysterieuze jongen’ natuurlijk niet bij ontbreken.  Want de liefde en gemis, zijn wel ultieme inspiratiebronnen voor liedjes. En dat laatste – die bewerkte bestseller liedjes –  is natuurlijk wel het geheim van deze serie. 

#LikMe ontwikkelingen

Natuurlijk is dit maar een wilde gok van mij, maar bij nieuwe ontwikkelingen bewerk ik dit artikel. Zet ‘m bij je favorieten of blij mij volgen via social media. Natuurlijk ben ik ook nieuwsgierig naar welke kant jij denkt dat dit verhaal op gaat. Je kunt reageren onder het Facebook-bericht of in onze FB-groep.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 januari 2020 /