Amazon Prime: aanrader voor Vlaamse films en series?

Amazon Prime een aanrader voor Vlaamse films en series? Wat vind jij? Ik wil het de aankomende tijd eens verder gaan onderzoeken.

Aanbod Prime Video

Je kunt via Prime Video echt ontzettend veel series en films kijken. Alle genres zijn goed vertegenwoordig. Alleen blijft het wat Vlaamse films en series betreft echt flink achter. Ik heb op 7 augustus 2019 het aanbod weer eens doorgenomen en kom heel veel oude Nederlandse films en documentaires tegen, maar niks uit België. Alleen Jan Decleir komt een keertje voorbij met de film Mira.

Prime Video kosten

Qua kosten valt een Amazone Prime-abonnement mee. Er geldt een proefperiode van 30 dagen, waarbij je gratis van alle diensten gebruikt kunt maken. En anders betaal je zowel in Nederland als België 5,99 euro per maand. Betaal je in één keer dan kost het je 49,- euro.

Prime biedt meer

Daarbij heb je niet alleen toegang tot PrimeVideo, maar ook tot gratis bezorging binnen één dag, maandelijkse gratis game-content via Twitch Prime, mag je 30 minuten eerder profiteren van de Lightning Deals op Amazon. En wat te denken van onbeperkte opslagruimte voor foto’s met Amazon Drive. Wat dat betreft, vind ik niet dat je iets van de prijs kunt zeggen als je ‘m vergelijkt met andere diensten die streaming aanbieden.

Wat hebben wij?

Zelf hebben wij op dit moment Netflix, Videoland en het Pluspakket van KPN/XS4all… Nog een streamingdienst erbij is misschien wat veel van het goede. Vlaamse series kijk ik tenslotte via VTM Go, die ook een heel ruim aanbod hebben. En zelfs series eerder op de app brengen dan via tv.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

3 januari 2019 /