Amazon Prime: aanrader voor Vlaamse films en series?

Amazon Prime een aanrader voor Vlaamse films en series? Wat vind jij? Ik wil het de aankomende tijd eens verder gaan onderzoeken. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

Aanbod Prime Video

Je kunt via Prime Video echt ontzettend veel series en films kijken. Alle genres zijn goed vertegenwoordig. Alleen blijft het wat Vlaamse films en series betreft echt flink achter. Nu is dat wel aan het veranderen, want er wordt ook steeds meer originele content toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan Trecx.

Prime Video kosten

Qua kosten valt een Amazone Prime-abonnement mee. Er geldt een proefperiode van 30 dagen, waarbij je gratis van alle diensten gebruikt kunt maken. En anders betaal je zowel in Nederland als België 2,99 euro per maand. Dit alles kun je aanvullen met verschillende Video Channels (waarvan sommige ook een gratis proefperiode hebben).

Prime biedt meer

Daarbij heb je niet alleen toegang tot PrimeVideo, maar ook tot gratis bezorging binnen één dag, maandelijkse gratis game-content via Twitch Prime, mag je 30 minuten eerder profiteren van de Lightning Deals op Amazon. En wat te denken van onbeperkte opslagruimte voor foto’s met Amazon Drive. Wat dat betreft, vind ik niet dat je iets van de prijs kunt zeggen als je ‘m vergelijkt met andere diensten die streaming aanbieden.

Welke streamingdiensten heb jij?

Zelf hebben wij inmiddels een flink aantal streamingdiensten. Ik maak gebruik van:

En niet te vergeten van VTM GO en (bij de programma’s waar dat mogelijk is vanuit Nederland) VRTNU.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 januari 2019 /