Ziggo On Demand tv-series beperkt aanbod

Ziggo On Demand kent als je een liefhebber bent van Vlaamse tv-series een beperkt aanbod. Er mogen in totaal dan bijna 1600 films en series te zien zijn via de verschillende diensten van Ziggo; in totaal zijn er op dit moment – 7 augustus 2019 -maar drie series te bekijken.

De Dag

Het aantal tv-series via Ziggo is dus beperkt, maar ze hebben wel dé Vlaamse serie van dit moment. Dat is namelijk De Dag. Die eerder dit jaar alleen via het Vlaamse Telenet te zien was en later volgt op VIER. Mocht je nu geen Ziggo hebben of kunnen ontvangen, dan is er gelukkig goed nieuws voor Nederlanders die nieuwsgierig zijn naar deze serie. De Dag is namelijk ook op DVD verkrijgbaar.

Chausee D’Amour

Eerder was ook Chaussee D’Amour exclusief in Nederland te zien via Ziggo, maar helaas is die serie er van af gehaald. Erg jammer, want ik vond dat echt een top serie. Gelukkig kun je ook deze serie in Nederland bestellen op DVD.

The Team

Naast De Dag kun je nu alleen het eerste en tweede seizoen van The Team bekijken. Als je alleen die series wilt zien, dan is het de vraag of je beter uit bent met een abonnement. Je kunt The Team op dvd kopen.

Legion

Wat ook interessant is: de serie Legion is ook inbegrepen met Movies & Series XL. Hier heeft de Vlaming Tim Mielants ook een belangrijke bijdrage aangeleverd. Nu denk je misschien ‘Tim Mielants, wie is dat?’. Over een paar weken heeft iedereen het over hem. Hij is namelijk de regisseur van De Patrick. De nieuwe Vlaams-Nederlandse film waarvoor Kevin Janssens maar liefst zeventien kilo (!) aankwam.

En Vlaamse films?

Wat Vlaamse films betreft, vind ik Ziggo op dit moment juist opvallend. Je kunt via On Demand namelijk al de nieuwste film van Matteo Simoni, Bruno Vanden Broecke en Ruth Beeckmans huren. En ook de nieuwste Urbanus staat er op. Deze zijn beide ook op DVD verkrijgbaar. Of een abonnement aantrekkelijker is dan een losse aanschaf op DVD, kun je hier voor jezelf bekijken. Ik zette de Vlaamse films voor jou op een rijtje.

Aanbod voor kinderen bij Ziggo?

Natuurlijk schaf je zo’n Ziggo-abonnement niet alleen aan om Vlaamse series te kunnen volgen. Er zitten echt hele gave producties (zowel series als films) in het aanbod. Kijk je puur naar Vlaams werk. Dan valt op dat de kinderen heel goed uit zijn. Zo’n beetje het complete aanbod van Studio 100 staat er namelijk op. Klik hier voor het aanbod voor kinderen via Ziggo.

Dit is het overzicht dat ik op 7 augustus 2019 maakte. Ga voor het actuele overzicht naar www.ziggo.nl.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 november 2018 /