Ziggo On Demand: aanbod Vlaamse films

Ziggo On Demand heeft – op 7 augustus 2019 – bijna 1600 titels in het aanbod. Maar hoe zit het met de Vlaamse films? Wat kun je gratis kijken als je bijvoorbeeld Movies & Series XL (11,95 euro) bij je abonnement hebt en welke films en series kun je voor een (klein) bedrag huren?

Je kunt de volgende films kijken of huren. Als er staat ‘inbegrepen’, dan wil dat zeggen dat je ‘m via Movies & Series XL sowieso kunt bekijken. Anders heb ik de prijs erbij gezet, zoals die vandaag (7 augustus 2019) geldt. Ik probeer dit regelmatig bij te werken. Mocht je een foutje constateren, stuur me dan gerust een berichtje via Facebook of meldt het in de Facebook-groep waar we meer Vlaamse tv- en film tips met elkaar delen. 

Ziggo On Demand

Wat mij opvalt in het aanbod van Ziggo On Demand, dat het aantal Vlaamse films beperkt is. Patser, Black, De Premier, Crimi Clowns 2.0: Uitschot, Allemaal Familie en Cargo – die vorig jaar gewoon nog te huren waren (of zelfs inbegrepen in het abonnement) zijn nu niet meer te vinden via deze dienst.

Nieuwe films bij Ziggo

Wat wel opvalt, is dat ze Trio en Urbanus: De Vuilnisheld al hebben. Die zijn allebei net op DVD uitgekomen. Mocht je geen Ziggo hebben of kunnen ontvangen, dan heb ik de link naar de DVD ook voor je toegevoegd. Daarnaast heb ik het overzicht aangevuld met een aantal films die een link met onze liefde voor Vlaamse films en series hebben. Lees daarvoor ook verder bij ‘gratis kijken’.

  • Trio: 4,99 euro – ook verkrijgbaar op DVD
  • Urbanus: De Vuilnisheld: 4,99 euro – ook verkrijgbaar op DVD
  • Wij: 4,99 euro – ook verkrijgbaar op DVD – dit is een veelbesproken film over een Belgisch-Nederlandse vriendengroep met jonge, aanstormende talentvolle acteurs en actrices.
  • Kursk met Matthias Schoenaerts: 5,99 euro – ook verkrijgbaar op DVD.
  • De Matchmaker: 4,99 euro – ook verkrijgbaar op DVD. Nederlandse film met een rol voor Gene Bervoets.

Gratis kijken via Movies & Series XL

Wat mij opvalt in het aanbod van Movies & Series XL, dan is het dat er geen enkele Vlaamse film wordt aangeboden. Je kunt drie films met een Vlaams tintje gratis kijken via Ziggo Movies & Series XL. Wel kun je kijken naar een remake van Verborgen Verlangen. En kun je ook genieten – wat dat vond ik het absoluut – van Hallo Bungalow met Eva van der Gucht. Deze Vlaamse actrice schittert zowel in Nederland als Vlaanderen vaak op het scherm. En tot slot is er J. Kessels met Romi van Renteghem in de hoofdrol.

Ziggo

Deze tv-series kun je via Ziggo kijken. De Dag bekijk je exclusief via Ziggo Movies & Series XL. Klik hier voor het aanbod voor kinderen via Ziggo.

Dit is het overzicht dat ik op 7 augustus 2019 maakte. Ga voor het actuele overzicht naar www.ziggo.nl.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 november 2018 /