Ziggo On Demand: aanbod Vlaamse films

Ziggo On Demand heeft – op 7 augustus 2019 – bijna 1600 titels in het aanbod. Maar hoe zit het met de Vlaamse films? Wat kun je gratis kijken als je bijvoorbeeld Movies & Series XL (11,95 euro) bij je abonnement hebt en welke films en series kun je voor een (klein) bedrag huren?

Je kunt de volgende films kijken of huren. Als er staat ‘inbegrepen’, dan wil dat zeggen dat je ‘m via Movies & Series XL sowieso kunt bekijken. Anders heb ik de prijs erbij gezet, zoals die vandaag (7 augustus 2019) geldt. Ik probeer dit regelmatig bij te werken. Mocht je een foutje constateren, stuur me dan gerust een berichtje via Facebook of meldt het in de Facebook-groep waar we meer Vlaamse tv- en film tips met elkaar delen. 

Ziggo On Demand

Wat mij opvalt in het aanbod van Ziggo On Demand, dat het aantal Vlaamse films beperkt is. Patser, Black, De Premier, Crimi Clowns 2.0: Uitschot, Allemaal Familie en Cargo – die vorig jaar gewoon nog te huren waren (of zelfs inbegrepen in het abonnement) zijn nu niet meer te vinden via deze dienst.

Nieuwe films bij Ziggo

Wat wel opvalt, is dat ze Trio en Urbanus: De Vuilnisheld al hebben. Die zijn allebei net op DVD uitgekomen. Mocht je geen Ziggo hebben of kunnen ontvangen, dan heb ik de link naar de DVD ook voor je toegevoegd. Daarnaast heb ik het overzicht aangevuld met een aantal films die een link met onze liefde voor Vlaamse films en series hebben. Lees daarvoor ook verder bij ‘gratis kijken’.

  • Trio: 4,99 euro – ook verkrijgbaar op DVD
  • Urbanus: De Vuilnisheld: 4,99 euro – ook verkrijgbaar op DVD
  • Wij: 4,99 euro – ook verkrijgbaar op DVD – dit is een veelbesproken film over een Belgisch-Nederlandse vriendengroep met jonge, aanstormende talentvolle acteurs en actrices.
  • Kursk met Matthias Schoenaerts: 5,99 euro – ook verkrijgbaar op DVD.
  • De Matchmaker: 4,99 euro – ook verkrijgbaar op DVD. Nederlandse film met een rol voor Gene Bervoets.

Gratis kijken via Movies & Series XL

Wat mij opvalt in het aanbod van Movies & Series XL, dan is het dat er geen enkele Vlaamse film wordt aangeboden. Je kunt drie films met een Vlaams tintje gratis kijken via Ziggo Movies & Series XL. Wel kun je kijken naar een remake van Verborgen Verlangen. En kun je ook genieten – wat dat vond ik het absoluut – van Hallo Bungalow met Eva van der Gucht. Deze Vlaamse actrice schittert zowel in Nederland als Vlaanderen vaak op het scherm. En tot slot is er J. Kessels met Romi van Renteghem in de hoofdrol.

Ziggo

Deze tv-series kun je via Ziggo kijken. De Dag bekijk je exclusief via Ziggo Movies & Series XL. Klik hier voor het aanbod voor kinderen via Ziggo.

Dit is het overzicht dat ik op 7 augustus 2019 maakte. Ga voor het actuele overzicht naar www.ziggo.nl.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 november 2018 /