Callboys nu ook te bekijken via Dailymotion

Callboys is nu ook te bekijken via Dailymotion! Goed nieuws voor de Nederlandse fans van Matteo Simoni, Bart Hollanders, Rik Verheye en Stef Aerts, want via de website van Vier is het nog steeds niet mogelijk om vanuit het buitenland naar afleveringen te kijken. Dan moet je het dus hebben van anonieme Vlaamse kijkers die de serie delen via een platform als Dailymotion.

Update 26/09/2019 – we begrijpen dat de aflevering niet meer te zien is. De serie is wel op DVD uitgebracht. Daarnaast kun je vanaf 5 september 2019 weer genieten van deze tv-serie; dan komt het tweede seizoen van Callboys op VIER. Dit seizoen is inmiddels ook op dvd verkrijgbaar.

Callboys: het verhaal

Voor wie op zoek is naar betaald mannelijk gezelschap met net dat beetje meer bieden Jay Vleugels (Rik Verheye), Wesley Biets (Stef Aerts) en Devon Macharis (Matteo Simoni) een veilige oase. Deze bevriende gigolo’s zijn samen aan de slag gegaan om de sector plat te spelen. Onder de naam ‘Callboys’ en met de hulp van doe-al Randy Paret (Bart Hollanders) zijn ze dagelijks te gast in het universum van een vrouw die ze naar best vermogen moeten bevredigen.

Samen delen ze een website, een vennootschap en een hippe kantoorruimte. Daar beantwoordt doe-al Randy Paret de telefoon, geeft de mannen te eten en poetst er de toiletten. De vier geloven zo sterk in de kracht van hun merk dat ze besluiten om met hun bedrijfje merchandising op de markt te brengen. Maar door overmoed en testosteron worden kleine haarscheurtjes al snel onoverbrugbare bergen.

Jan Eelen

Regisseur en scenarist Jan Eelen trekt weer de humorischtische kaart. Dat deed hij natuurlijk ook met In de gloria (2000) en Het eiland (2004). Zijn laatste – De Ronde (2011) was een dramareeks. Hij werkte samen met Youri Boone het verhaal uit met vier acteurs in het achterhoofd. Dat waren Matteo Simoni, Rik Verheye, Stef Aerts en Bart Hollanders. Hij wilde al langer met de jongens samenwerken en omgekeerd. Nu is het zover. En er komt zelfs een tweede seizoen aan!

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 oktober 2016 /