De Oranjezondag: Hélène Hendriks ontvangt tal van gasten

Hélène Hendriks is vanaf zondag 10 maart elf zondagen om 21.30 uur bij SBS6 te zien met De Oranjezondag. Een talkshow in navolging van De Oranjezomer en De Oranjewinter, waarmee ze veel succes had. Ontdek hier ook meteen meer over De Oranjezomer 2024, want het programma kan deze sportzomer natuurlijk niet ontbreken.

De Oranjezondag

Hélène Hendriks ontvangt tal van wisselende gasten in haar talkshow De Oranjezondag. Dit doet ze niet alleen, maar samen met vaste tafelgast Rutger Castricum. Het duo zag je natuurlijk recent ook nog in De Oranjewinter (wat begin 2024 twee weken op tv was in navolging van de Oranjezomer – die in de zomer van 2023 een razend succes was). In deze live talkshow wordt een mix van nieuws, entertainment, maatschappelijke urgentie en sport besproken. Zo ging het bijvoorbeeld over de uitschakeling van Michael Van Gerwen op het WK Darts.

Hélène Hendriks

Presentatrice Hélène Hendriks won met de presentatie van De Oranjezomer de Televizier-Ring voor beste presentator in 2023. Maar je kent haar ook van programma’s als The Big Balance en The Bettle. Haar carriere begon ze als sportverslaggeefster en later ook presentatrice van voetbal programma’s. Als De Oranjezondag net zo’n succes blijkt/blijft als De Oranjezomer (en winter), dan denk ik dat we nog veel van deze dame gaan horen.

Gasten De Oranjezondag

Hélène Hendriks ontvangt in De Oranjezondag vasten gasten. Rutger Castricum (die je ook op tv zag met De Tijd van Ons Leven en Rutger en de Nationalisten) is er bijvoorbeeld iedere week bij. Daarnaast ben ik heel benieuwd of bijvoorbeeld ook Ben van der Burg, Angela de Jong, Bas Nijhuis *, Eveline Stallaert (die je kent als expert bij Married at First Sight) en weerman Jordy Huirne weer aanschuiven. Die waren eerder wel bij haar aan tafel te zien in De Oranjewinter.

De Oranjezomer 2024

Daarnaast gaan we Hélène Hendriks ook op tv zien met De Oranjezomer 2024. Van 20 mei tot en met 13 juni 21.30 uur zijn er afleveringen. En ook van 15 juli tot en met 16 augustus 2024 21.30 uur is De Oranjezomer op tv te zien bij SBS6. De presentatrice bespreekt het nieuws vanaf een zomerse locatie met diverse gasten, waarvan telkens één vaste weekgast. Er zal aanzienlijk meer sport worden besproken in verband met de Olympische Spelen in Parijs. Dit heeft Talpa al gecommuniceerd aan hun zakelijke netwerk.

Foto nog van De Oranjewinter: SBS6

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 maart 2024 /