Château Planckaert  seizoen 5 op tv: zo kijk je in Nederland

Château Planckaert  seizoen 5 is sinds zondag 10 maart wekelijks om 20.00 uur te kijken bij VRT1. Je kunt de aflevering dan ook kijken via VRT MAX. Ook in Nederland heeft de familie de nodige fans; wie niet wil wachten tot seizoen 5 van Château Planckaert  op Videoland komt, kan het ook meteen kijken. Ik leg je in dit artikel alles uit over de nieuwe reeks én hoe je de avonturen van de familie Planckaert ook in Nederland kunt kijken.

Château Planckaert nieuw seizoen

Château Planckaert seizoen 5 is vanaf zondag 10 maart wekelijks om 20.00 uur bij VRT1 en VRT MAX te kijken. Op VRT MAX kun je alle afleveringen van de reeks van productiehuis Vincent TV ook terugkijken, evenals De Planckies (een reeks die specifiek over de kleinkinderen van Eddy Planckaert gaat). In Nederland komt Château Planckaert ook op tv en biedt Videoland de eerdere vier seizoenen aan.

Stephanie Planckaert is momenteel bij VTM te zien met het nieuwe programma Families XXL.

Château Planckaert in Nederland kijken

Wil je het nieuwe seizoen van Château Planckaert meteen kijken, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Misschien heb je nog een tv-abonnement en dan zit VRT1 hoogstwaarschijnlijk in je aanbod. Maar je kunt ook gebruik maken van een VPN Verbinding, die je op België zet en dan ga je naar de VRT MAX site. Als je vanaf je telefoon naar de tv kunt streamen, is dat ook mogelijk. Ik doe dit zelf inmiddels al jaren en het bevalt heel goed; ons gewone tv-abonnement heb ik zelfs opgezegd. Wil je meer uitleg, lees dan: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken Nederland.

Ontdek hier meer over het nieuw seizoen van Château Planckaert:

Château Planckaert  seizoen 5

De warmste familie van Vlaanderen is terug en zet vol goede moed door met de werken van het kasteel. Die werken maken grote vorderingen: de laatste leitjes van het dak zijn eindelijk gelegd en de binnenwerken worden gestart, maar dat verloopt in het oude pand niet zonder slag of stoot… Eddy viert zijn 65 ste verjaardag, een mijlpaal, maar de stress van de verbouwingen en de heropstart van de horeca-activiteiten in Bure beginnen op hem te wegen. Met de glamping in Frankrijk en de opstart van de nieuwe zagerij daar, is de familie dan ook ondernemender dan ooit tevoren.   

Heb je een VPN Verbinding, dan kun je ook kijken naar bijvoorbeeld De Planckaerts De Musical en het interview van Stephanie Planckaert in Het Huis.

Château Planckaert  2024

Wat we verder zien in Château Planckaert  2024? Junior timmert verder aan zijn carrière als rallypiloot, maar het noodlot slaat opnieuw toe. Junior maakt een zware crash met een gebroken ruggenwervel als pijnlijke diagnose. Het gezin van Francesco heeft met de aankoop van een oude bus een nieuw project om handen waaraan het hele gezin meewerkt.

Kleinkinderen Eddy Planckaert

De kleinkinderen van Eddy Planckaert ontplooien in seizoen 5 van Château Planckaert  hun talenten: Iluna kiest als eerste Planckaert voor studies aan de universiteit van Namen. Ze gaat handelsingenieur studeren. Noa leeft zich helemaal uit in het kunstonderwijs en Devon kiest voor de combinatie studeren, werken én wielrennen.

Wil je de familie Planckaert beter leren kennen, lees dan het boek: De familie Planckaert – zoals we echt zijn. *

Nieuw in de hechte familie

Maar de familie groeit ook flink in aantal want Mageno heeft de liefde ontdekt en Stephanie en Christopher besluiten om aan gezinsuitbreiding te doen en Elara ziet haar lang gekoesterde droom van een eigen rijpaard dankzij pépé Eddy in de vervulling gaan.  Naast het vele werk maakt de familie gelukkig nog steeds tijd om samen leuke dingen te doen: een geïmproviseerde fietstocht van de Ardennen naar het kasteel en het lopen van een familiemarathon zorgen voor onvergetelijke familiemomenten. 

Foto: VRT (persbericht nieuwe programmering)

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 maart 2024 /