Gestrand op Honeymoon Island 2024: deelnemers België S2

Gestrand op Honeymoon Island seizoen 2 gaat van start op maandag 4 maart om 21.55 uur bij VTM2 en VTM GO. Ontdek in dit artikel alles over het tweede seizoen van Gestrand op Honeymoon Island. Maak bijvoorbeeld kennis met de deelnemers.

Gestrand op Honeymoon Island seizoen 2

In goede en in kwade, maar ook in hongerige, stormachtige en eenzame dagen? In Gestrand op Honeymoon Island seizoen 2 – te kijken vanaf maandag 4 maart 2024 – wagen acht nieuwe singles de sprong. En dat kan zo maar een succes zijn… Kijk maar naar het eerste seizoen van Gestrand op Honeymoon Island.

Gestrand op Honeymoon Island 2024

Quasi blind (ze kruisten elkaar slechtst enkele seconden tijdens de superspeeddate) stappen de vier pas gematchte koppels in het huwelijksbootje… Om er meteen weer uit te springen en te stranden aan de idyllische kust van hun eigen onbewoonde eiland. Daar kunnen ze alleen maar overleven van de liefde. Maar gaat de liefde ook door een lege maag? Smeedt dit avontuur een onafscheidelijke band en vinden ze de ware? Of wordt het een honeymoon in hell en stranden ze weer alleen? Nieuwe avonturen en hopelijk ook nieuw liefdesgeluk in Gestrand op Honeymoon Island. 

Deelnemers Gestrand op Honeymoon Island 2024

Natuurlijk zetten we de deelnemers aan Gestrand op Honeymoon Island 2024 ook weer voor je op een rijtje. Dat zijn de 24-jarige Josephine-Charlotte en de 25-jarige Sidi uit Diepenbeek. Maar ook Junie (31 uit Nijlen) en de 31-jarige Kenny uit Nijlen. Deze eerste twee koppels zien we in de eerste aflevering van Gestrand op Honeymoon Island seizoen 2. Hieronder stellen we ze aan je voor, maar je ontdekt eerst meer over hoe je het programma in Nederland kunt kijken.

Gestrand op Honeymoon Island kijken

Gestrand op Honeymoon Island is te kijken vanaf maandag 21.55 uur op VTM2 en VTM GO,. Vanaf dat moment kun je de reeks bingewatchen via VTM GO+. Omdat-ie op Vtm GO staat, is het dus ook mogelijk is om het programma vanuit Nederland te volgen. Lukt het je niet meteen, zorg dan voor een VPN Verbinding *, zet die op België en ga dan naar de VTM GO website. Je leest er hier meer over.  Wist je dat het ook wachten is op Gestrand op Honeymoon Island Nederland?

Terug naar de deelnemers aan Gestrand op Honeymoon Island 2024:

Josephine-Charlotte en Sidi

De eerste twee koppels springen uit hun huwelijksbootje om aan te spoelen aan het strand van hun verlaten paradijs. Daar wacht een wild avontuur voor model en influencer Josephine-Charlotte (24 jaar, Kuurne) en haar match Sidi (25 jaar, Diepenbeek), leerkracht, model én Mister Limburg 2020. Vormt het parelwitte strand van hun onbewoond eiland de gedroomde catwalk richting de ware liefde?

Josephine-Charlotte Lecluyse

Denk je nu die dame ken ik toch? Dat klopt! Josephine-Charlotte deed namelijk twee keer mee aan Love Island. Ze deed mee aan het tweede seizoen van Love Island. En we zagen Josephine Charlotte Lecluyse ook als bombshell in Casa Amor All Stars 2022.

Kenny en Junie

Ze zagen elkaar vooraf slechts 30 seconden tijdens de superspeeddate, maar nu schuift Kenny (31, Ieper) een trouwring om de vinger van Junie (31, Nijlen). Twee avontuurlijke levensgenieters met hetzelfde levensmotto: ‘good vibes only’. Maar hoeveel good vibes blijven er over na weken samen te overleven op een onbewoond eiland? Junie is een temperamentvolle dame en droomt van een man met pit. Dat belooft vonken en hopelijk ook vuur te geven op hun Honeymoon Island…

In aflevering 2 van Gestrand op Honeymoon Island seizoen 2 maken we kennis met Jolien & Aaron en Gwenny en Niels.

Jolien en Aaron

Als digital nomad trok Jolien de afgelopen jaren de wereld rond. Al backpackend of in haar camper bezocht ze meer dan 50 landen. Kan deze free spirit settelen aan de zijde van Aaron, familiemens en voetballer in hart en nieren? Of lokt ze hem net uit zijn kot?

Gwenny en Niels

Tijdens hun wittebroodsweken zullen Gwenny en Niels elkaar heel snel, heel écht leren kennen. Hoe snel ontdekt Gwenny de romantische ziel en het peperkoekenhart van adrenalinejunkie Niels? En slaagt Niels erin de stille waters van de zorgzame Gwenny te doorgronden? Eén ding hebben de bruid en bruidegom alvast gemeen: ze zijn beiden fan van Disney. Hopelijk blijft hun sprookje duren en leven ze nog lang en gelukkig. 

Blijven Koppels Gestrand op Honeymoon Island samen?

Nu is natuurlijk de vraag of de koppels na hun duik en avontuur ook samen blijven na Gestrand op Honeymoon Island. Als we daar meer over weten, werken we het natuurlijk bij. Maar eerst meer over de afleveringen…

  • Aflevering 3: Er duikt een kist op, maar wat zit erin? Kan het de eerste irritaties bij de pasgetrouwde avonturiers wegnemen? Josephine-Charlotte en Sidi ontdekken de grotten op hun eiland. Na een misselijke nacht voor Junie heeft Kenny maar één doel: vuur maken om beter te kunnen eten. Aaron maakt een speer om te vissen en tijdens een gesprek over het vegetarisme van Jolien komen er bij allebei ergernissen naar boven. Als dat maar goed gaat…
  • Aflevering 4: Gwenny en Niels krijgen te maken met een mierenplaag. Terwijl Kenny verliefd begint te worden, krijgt Junie een niet zo evidente opdracht om haar uitbundigheid te temperen. Tijdens het bezoek van een relatietherapeute moet er Josephine-Charlotte iets van het hart. Jolien toont zich dan weer van haar zorgzame kant wanneer een eerste survivaldip frustraties doet opborrelen bij Aaron.
  • Aflevering 5: De koppels mogen hun onbewoond eiland verlaten voor een trip. Junie geeft Kenny wat ruimte tijdens het snorkelen, Jolien en Aaron gaan suppen, Niels schildert een portret van Gwenny en Josephine-Charlotte en Sidi gaan een dagje naar de wellness. Op een van de onbewoonde eilanden wordt de gele vlag gehesen. Kan een sessie relatietherapie het tij daar nog keren?

Josephine-Charlotte vindt Sidi te klein…

Liefde is een werkwoord en dus komt relatietherapeute Meriam poolshoogte nemen bij de pasgetrouwde koppels van Gestrand op Honeymoon Island. Sidi kan maar niet door het muurtje dat Josephine-Charlotte om zich heen heeft breken. In een emotionele sessie met de relatietherapeute geeft Josephine-Charlotte toe wat haar dwars zit, een reden die Sidi niet meteen zag aankomen. Strandt hun huwelijk op deze ‘kleine’ dealbreaker? Of slaagt Josephine-Charlotte er alsnog in haar hart open te stellen voor Sidi? (Te zien in aflevering 4)

Junie gefrustreerd; Kenny verliefd

Junie droomt van een man met pit. Helaas slaagt haar kersverse echtgenoot er maar moeilijk in zich van zijn stoere kant te laten zien op hun onbewoonde ‘honeymoon island’. Integendeel: Kenny’s verwoede pogingen om het initiatief te nemen werken averechts. Maar terwijl de frustraties bij Junie groeien, groeien bij Kenny de vlinders… Het leidt tot een openhartig, maar pijnlijk gesprek tussen het koppel. Kan het tij nog keren? (Te zien in aflevering 5)

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 maart 2024 /