Bart Cannaerts: Wanneer gaan we nog eens bowlen? op tv kijken

De stand-upcomedyshow Wanneer gaan we nog eens bowlen van Bart Cannaerts is vanavond – dinsdag 20 februari 2024 – om 22.30 uur te kijken op VTM2. Momenteel is Bart Cannaerts * iedere weekdag op tv met De dag van vandaag seizoen 3.

Auteur Patricia de Ryck publiceerde dit bericht oorspronkelijk op VlaamsKijken op 24 februari 2022. Ik heb het bijgewerkt op donderdag 26 januari 2023 en op dinsdag 20 februari 2024..

Wanneer gaan we nog eens bowlen?

In de cabaret show Wanneer gaan we nog eens bowlen? gaat Bart Cannaerts dieper in over de zinloosheid van het bestaan en hoe daar optimistisch mee om te gaan. Bowlen is immers zoals het leven, stelt de comedian. Het is een belachelijk tijdverdrijf, maar af en toe een strike gooien houdt ons recht. De show is zeker het kijken waard. Het Nieuwsblad schreef in hun recensie over Wanneer gaan we nog eens bowlen, dat Bart Cannaerts uitblinkt als verteller, ‘die ons doet glimlachen met de faits-divers van het dagdagelijkse leven.’

Bart Cannaerts

Bart Cannaerts is toch wel één van de tv-gezichten van dit moment. We zien hem op dit moment dagelijks op tv met De dag van vandaag seizoen. Hij deed mee als cycloop in The Masked Singer. En daarna schoof hij aan als één van de vaste speurders. Hij mocht ook Erik Van Looy vervangen als presentator van De Slimste Mens Ter Wereld toen deze geveld was door corona.

Cabaretier – comedian

Zijn laatste show We Moeten Nog Eens Afspreken werd eerder ook al uitgezonden bij VTM2. Maar deze comedian, of noemen we hem een cabaretier, heeft al veel meer shows op zijn naam staan. Denk aan Haat en liefde in tragedies van Sophocles, Ik tel tot tien! en Waar is Barry? Wanneer gaan we nog eens bowlen wordt op VTM2 vertoond. Wil je terugkijken, dan doe je dat via VTM GO. In het buitenland is dat ook mogelijk.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 februari 2024 /