Actrice Kim Van Oncen stopt bij radio, maar komt meer op tv!

Actrice Kim Van Oncen heeft vandaag – vrijdag 9 februari 2024 – bekendgemaakt dat ze gaat stoppen bij Goeiemorgen Morgen! Ze kiest voor haar acteercarrière en ander televisiewerk. Iets meer dan een jaar lang was ze te horen naast Peter Van de Veire op Radio2. Naast actrice is Kim Van Oncen ook ondernemer, influencer en supermarkt baas; ze heeft met haar broer meerdere Delhaize supermarkten. Ontdek hier alles over Kim Van Oncen.

Kim Van Oncen

Kim Van Oncen is bij het grote publiek bekend als Saartje uit Dertigers. Maar daarvoor had ze ook al een carrière als influencer. Zo schreef ze het boek Daily beauty * en was ze in een gastrol in Familie en Professor T. te zien. Maar recent kreeg ze meer kansen op acteergebied. Zo zagen we haar als Alissa in Onder Vuur, als Hannelore in Assisen en als Kelly in Onderhuids. En er komen nog meer plannen aan…

Bij VlaamsKijken houden we het natuurlijk in de gaten en delen we het via onze socials. Volg je al via InstagramWhatsApp,Facebook-groep én/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kim Van Oncen stopt bij Goeiemorgen Morgen

Kim Van Oncen vertelt bij haar afscheid van Goeiemorgen Morgen op Radio2: “Een jaar lang heb ik het voorrecht gehad om het mooiste publiek van Vlaanderen wakker te maken en dit samen met een geweldig team. Maar… eerlijk is eerlijk: acteren is en blijft mijn grote passie. Ik voelde het kriebelen en nu nog extra hard want ik heb enkele mooie aanbiedingen gekregen. Meer kan ik voorlopig nog niet prijsgeven, maar jammer genoeg kan ik mijn televisiewerk niet combineren met Goeiemorgen Morgen! Ik neem met pijn in het hart afscheid van de liefste luisteraars en de fijnste collega’s. Ik blijf Radio2 een warm hart toedragen en je zal me af en toe nog zien opduiken. Maar stiekem ben ik ook blij dat de wekker weer wat later kan afgaan. Ik kijk enorm uit naar het spannende televisiewerk dat eraan komt en waar ik me nu volop op kan toeleggen.” Daarnaast zal ze nog wel te horen zijn bij Radio 2 Weldoeners; waarvoor ze reportages heeft gemaakt over vrijwilligerswerk.

Peter Van de Veire bij afscheid

Peter Van de Veire vertelt bij het afscheid het volgende: “Kim Van Oncen is de eerste radio-dj die supermarkten, een gezin, een online-carrière én een ochtendshow combineert. Mét een dagelijkse glimlach. Met een warme en menselijke energie die helemaal Radio2 én VRT is. Ik neem afscheid van een radiovriendin en kijk vooral uit naar haar fonkelende verschijning op VRT-televisie. Kim: geniet nu even van de relatieve rust en blaas ons binnenkort compleet omver met je nieuwe plannen. Je was héél even van Ons. Maar je blijft voor altijd onze vriendin Kim Van Oncen. Merci.”

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 februari 2024 /