Jeroom als teamcaptain in quiz Praat Nederlands Met Me

Jeroom is begin 2024 veel op de Nederlandse tv te zien. Met Philippe Geubels zien we hem in Last One Laughing en sinds 6 januari is hij iedere zaterdag om 21.45 uur te zien in Praat Nederlands Met Me op RTL4. Jeroom is één van de vaste teamcaptains van het programma.

Praat Nederlands Met Me   

Praat Nederlands Met Me is een komische en leerzame panelquiz over alle vormen van de Nederlandse taal. Van straattaal tot kantoortaal, van dialecten tot beroepsjargon en van emoji’s tot studentikoze afko’s: alles komt voorbij. Onder begeleiding van presentator Art Rooijakkers strijden drie teams in verschillende spelrondes. Elk team heeft een vaste teamcaptain en een wekelijks wisselend gast-panellid. De teamcaptains van dit seizoen Praat Nederlands Met Me zijn: Alex Ploeg, Jeroom Snelders * en Tina de Bruin. Het duo dat wint, is het meest allround in álle vormen van Nederlands en kan het best buiten de eigen bubbel communiceren. 

Jeroom in Praat Nederlands Met Me

Jeroom zagen we al eerder in Praat Nederlands Met Me; de quiz kwam namelijk in november 2018 voor het eerst op de buis en kreeg toen twee seizoenen. Nu is er dus een comeback, waarbij Jeroom het enige vaste panellid is dat terugkeert. Eerst zagen we namelijk ook Georgina Verbaan, Martijn Koning en Pieter Derks. Art Rooijakkers heeft het programma altijd gepresenteerd. Voor Vlaamse lezers die denken: dat format ken ik… Dat kan kloppen. In België werd er een remake gemaakt, namelijk Veel TamTam.

Jeroom

Jeroom Snelders maakte één van de beste Vlaamse programma’s van 2023: Boris (won de Ha! van Humo). Maar je kent hem ook van Junior Bake Off Vlaanderen. Twee programma’s van Play4, die ook terug te kijken zijn op GoPlay. Wist je dat je in Nederland GoPlay kunt kijken met behulp van een VPN Verbinding, die je op België zet voordat je naar de GoPlay website gaat?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 januari 2024 /